NASVET Avdio & Video
23. 11. 2016 14:32:25

TELEVIZORJI Z OS ANDROID SO ŠE PAMETNEJŠI: SREDIŠČE DOMAČE ZABAVE

1/2
2/2

Televizorji z integriranim operacijskim sistemom Android prinašajo bogatejšo in bolj osebno izkušnjo gledanja. Prav zato so središče domače zabave, saj si lahko ogledamo več filmov, uporabljamo več aplikacij in povezujemo svoj televizor z drugimi pametnimi napravami.

TV = vstopna točka v svet zabave

Androidni televizorji omogočajo dostop do neomejenih vsebin in tako dopolnjujejo tradicionalno ponudbo TV-programov. Na televizorju tako lahko uporabljamo Googlova orodja, kot so iskalnik, trgovina Google PlayTM, filmi, glasba, YouTube, igre in drugo. Preko spletnega brskalnika vstopimo na svetovni splet, kjer je izbira vsebin skorajda neomejena. Največja prednost Androida je prav njegova raznolikost, saj se, na primer, lahko informiramo o zadnjih dogajanjih preko spletnih portalov, ali pa se prepustimo igranju iger iz Google trgovine. Vsebine si lahko povsem prilagodimo glede na želje in počutje.

Širok nabor aplikacij z Google Play

V trgovini Google PlayTM najdemo širok nabor aplikacij za pametne televizorje. Od filmov na zahtevo do priljubljenih TV-oddaj, pa vse do iger. Na dosegu roke iz udobja domačega kavča lahko na velikem zaslonu pregledujemo e-pošto, uživamo v koncertu priljubljene glasbene zasedbe ali pa se preko aplikacij informiramo o aktualnem dogajanju v svetu. Trgovina Google PlayTM ponuja tudi številne aplikacije za domačo vadbo, s katerimi televizor postane naš osebni trener. Izbor vsebin je skoraj neskončen in prepuščen našemu okusu.

Slovenske aplikacije

Ne le do svetovnih, s pametnimi televizorji imamo možnost dostopa tudi do lokalnih vsebin. Philipsovi Androidni televizorji ponujajo dostop do aplikacije VoYo, ki nudi video na zahtevo in RTV 4, preko katerega spremljamo televizijske in radijske postaje ali pregledujemo videonovice. Novičke lahko preverimo tudi na Planet Siol in Vreme.net, ideje za kosilo in recepte pa poiščemo na največjem slovenskem kulinaričnem portalu Kulinarika.net. Z aplikacijo Radio 1 pa imamo vedno dostop do priljubljene glasbe in posnetkov njihove navihane ekipe.

Intuitivno upravljanje

Popolna integracija Androida v Philipsove televizorje je prinesla tudi hitrejšo in zmogljivejšo uporabniško izkušnjo. Po menijih se tako pomikamo preprosto in intuitivno. Sistem prinaša nov pregleden meni, ki je v slovenskem jeziku. Pametni meni nam namreč vnaprej ponudi priporočene vsebine, ki jih je izbral glede na naša pretekla iskanja. Tako nam ponuja manj iskanja in več gledanja.

Več informacij najdeš na philips.si/tv in facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba