Komentarji

Pred 1 letom

SHUNGA EROTIC ART lubrikant Natural Contact,

SHUNGA EROTIC ART lubrikant Natural Contact, 125ml

Women's Clothing and Apparel Email Lists and Mailing Lists Women's apparel and clothing store database is a collection of the contact details of virtually all women's clothing and apparel stores (including nightwear and lingerie stores) from around the world. The marketing list covers the majority of English and non-English speaking countries, including United States, United Kingdom, Australia, Canada, parts of Europe, Middle East, South Africa, Russia and CIS and Asia. Our Women's Clothing and Apparel Email Lists and Mailing Lists cover most of women's clothing shops across all states in the USA, UK, Europe, Australia, the Middle East and Asia. Our fashion industry and Apparel Buyers Email Lists are ideal for B2B marketing. IDEAL FOR FASHION DESIGNERS. FREE LIFETIME UPDATES. DOWNLOAD. Our Women's Clothing and Apparel B2B Database contains the following data fields: Website Address Tel No Email Social Media Links You will receive an Excel Worksheet file with the contact details of women's clothing and apparel businesses from all over the world. The database currently contains 31,000+ business contact details and is being updated on a rolling basis. You will receive all the updates automatically to your member's area. Upon purchase the files along with an invoice will become available in your member's area. Download at https://creativebeartech.com/product/womens-clothing-and-apparel-email-lists-and-mailing-lists/

Pred 1 letom

SHUNGA EROTIC ART lubrikant Natural Contact,

SHUNGA EROTIC ART lubrikant Natural Contact, 125ml

Hi I used to work for a reputable SEO agency, but since I have had another little one in my family, I have decided to freelance. I specialise in all aspects of SEO work: on-page and off-page. I can help your website to rank much higher on Google, increase your site traffic and your online presence and branding. I have worked with over 50 large and established household brands over the past 5 years: I have learnt a lot of "copy and paste" strategies that work real wonder in the online world. I am not going to inundate you with the specifics and welcome you to check out my digital marketing services on Sweaty Quid - freelance site of my choice that provides me with more stability and security as a freelancer than freelance sites: https://www.sweatyquid.com/wrappedinseo I look forward to taking https://www.ceneje.si/Izdelek/6764860/erotika/eroticna-drogerija-in-kozmetika/lubrikanti/shunga-erotic-art-lubrikant-natural-contact-125ml to an entirely new level! Best

Pred 6 leti

DUREX PLAY MASSAGE 2 IN 1 - ALOE VERA

DUREX PLAY MASSAGE 2 IN 1 - ALOE VERA

Dober lubrikant, ker se ne lepi in ne pušča sledi na koži. Midva ga pogosto uporabiva za take bol vroče masažice in med igricami s pripomočki in igračkami. Pa super je, če sva razpoložena, da je vse ful pacasto, ga včasih tud med samim seksom naneseva.

Izberite lubrikant, ki vam bo ustrezal

6. 12. 2011 10:08:08

Čeprav so bili lubrikanti včasih tabu, pa danes ni več tako. Lubrikant je postal učinkovit spolni pripomoček, ki poveča užitek med spolnostjo. In kaj pravzaprav je lubrikant? Gre za  spolzko tekočino, ki nadomesti naravne izločke v primeru suhe nožnice in prepreči poškodbo sluznice. Zaradi tega lubrikant priporočajo tudi ginekologi. Poleg tega, da lubrikant odpravi težave suhe nožnice, pa boste z njim v spolnosti lahko dlje uživali, povečal pa bo tudi občutke.

Ker je sluznica zelo občutljiva je treba biti pri izbiri lubrikanta pazljiv. Ta namreč ne sme vsebovati sestavin, ki bi vam škodovale. Lubrikanti, ki so danes na voljo na trgu, vsebujejo sestavine kot so parabeni, ki oponašajo ženski hormon estrogen, glicerin, glikole, sodium benzoate in mineralna olja in nobena od teh sestavin ni priporočljiva. Zato izberite lubrikant iz naravnih sestavin, ki učinkuje ravno nasprotno od ostalih umetnih lubrikantov in celo pomaga odstraniti določene zdravstvene težave. Zagotavlja namreč ne le dobro vlaženje, ampak tudi deluje kot vlažilec kože za obraz in telo ter preprečuje razvoj bakterij in glivic. Lubrikanti, ki vsebujejo oljno osnovo niso združljivi s kondomi iz lateksa,  ki lahko zaradi njih počijo. Zato za uporabo s kondomi izberite tiste, ki so narejeni na osnovi silikona ali vode. Slednjega po končani uporabi enostavno sperete z vodo, je cenejši in tudi zelo dostopen. Lubrikanti so na voljo v različnih sadnih okusih, ki še dodatno popestrijo spolnost, nekatere pa lahko tudi segrejete za povečane občutke.  Pomembne lastnosti, ki jih ima silikonski lubrikant so, da je zelo primeren za analno uporabo, vlaženje pa je dolgotrajnejše, ker ga telo ne vpije. Njegova slabost je morda ta, da je dražji, s sebe pa ga boste sprali s pomočjo vode in mila.

Yes lubrikant je prvi in edini naravni, ekološki lubrikant, ki je lahko narejen na vodni ali oljni osnovi, ki je obenem tudi masažno olje. Obstaja  tudi Yes lubrikant, ki poveča možnost zanositve, in sicer tako, da podaljšuje življenjsko dobo spermijev. Gre za znamko lubrikantov, ki so popolnoma naravni in zasnovani tako, da delujejo v sožitju s telesom. Še ena priljubljena znamka je Durex lubrikant, ki ima zelo pestro izbrio. Durex lubrikant, ki se imenuje Play O, so razvile ženske in  je stimulacijski gel, ki pomaga doseči neverjeten orgazem, je varen in narejen na vodni osnovi. Izbirate lahko tudi med Durex lubrikantom z aloe vero, ki pomirja in neguje ali takšnim, ki ustvarja toplotni občutek in poveča občutljivost.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba