NASVET Čiščenje
14. 02. 2018 15:40:58

DANES JE VALENTINOVO. PRAZNUJTE Z NAJDRAŽJIMI

1/1

So ljudje, ki valentinovo obožujejo, drugi, ki ga strastno sovražijo, in tretji, ki ostajajo brezbrižni do romantike, pričakovanj tega dneva oziroma do uvoženih praznikov. Vsak izgovor lahko izkoristite za praznovanje. Če ste ljubitelj valentinovega, tudi vi najprej pomislite na rože in bonboniero? Letos lahko začnete z novo tradicijo in novimi rožnatimi idejami.

Valentinovo naj ne bo omejeno le na romantične odnose. Ideje, ki smo jih zbrali v nadaljevanju, so primerne za praznovanje z eno osebo, družino ali več osebami. Če boste na primer gostili pozen zajtrk (brunch), ga vaši gostje ne bodo pozabili tako kmalu. Pudrasto rožnata je odlična barva, ki bo dodala podrobnosti dekorju in barvni sceni. Glavnemu odtenku dodajte še več svetlejših in temnejših odtenkov in nastal bo nepričakovan učinek. 

Elegantne svečke
Kdo pravi, da so rojstnodnevne svečke rezervirane samo za rojstni dan? Združite minimalizem in svečanost ter s svečkami okrasite preprosto torto oziroma sladico.  

Cvetlični aranžma
Cvetje doda mehko teksturo in pogosto prepotrebno barvo na mizo. Namesto da bi se odločili za velik aranžma, izberite manjše šopke. 

Okrasitev z baloni
Okrasitev prostora z baloni je zabavna, še posebej, če imate otroke. Vključite jih v presenečenje in vsi skupaj se boste zabavali.

Sladice
Izognite se kičastim posladkom in namesto tega raje izberite elegantno torto, majhne tortice ali makrone. 

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka