Komentarji

Pred 6 leti

KREMA ZA POVECANJE PENISA LARGER

KREMA ZA POVECANJE PENISA LARGER

Kremo za povečanje penisa sva s fantom kupila ker je biu z velikostjo premoženja zelo nezadovoljen, pa nekih drastičnih ukrepov nisva hotela izvajat. Kupila sva kremo Larger in jo vsak dan vtirala in masirala po celi dolžini penisa in po nekaj časa so rezultati kr dobri. Pa ker ga js mažem pri tem še zelo uživava.

Uporaba in vzdrževanje spolnih pripomočkov

22. 07. 2010 09:58:08

Pred uporabo

Ob prejetju vaše nove igračke najprej preverite nepravilnosti. Tudi tiste najmanjše. Preverite barvo, šive, možne strganine (posebno pri občutljivejših materialih), ipd. Ob prvi uporabi vstavite nove baterije, da bi se prepričali, da igračka deluje pravilno. V primeru vprašanj v zvezi z tehničnim izgledom ali delovanjem igračke se obrnite na prodajalca.

http://www.magazine.ayurvediccure.com

Uporaba pravega lubrikanta

Izbira pravega lubrikanta je ključ do čim boljšega vzdrževanja pripomočka, poleg tega, pa poveča tudi užitek. Za več informacij preglejte navodila na lubrikantu. Vsekakor pa si velja zapomniti sledeče:

-    Lubrikanti na vodni osnovi se lahko uporabljajo z vsemi seksualnimi igračkami

-    Lubrikanti na silikonski osnovi so odlični za uporabo s partnerjem, nikakor pa ni priporočljiva uporaba s silikonskimi seksualnimi igračkami niti z igračkami narejenimi iz materiala, ki imitira kože

-    Oljnih lubrikantov ali vazelinov nikoli ne uporabljajte na pripomočkih, ki bodo vstavljeni v vagino ali s pripomočki narejeni iz latexa ali gume

Nasveti glede delitve seksualnih igračk

Če svoje igračke delite s svojim partnerjem ali bi igračko uporabljali vaginalno in analno med enim spolnim odnosom, bodite previdni in pripomoček očistite predno ga vstavite v vagino, da bi preprečili vnos bakterij ali infektov v svoje telo. Najboljša rešitev v izogib prenosu le-teh je, da na pripomoček nataknete kondom.

Shranjevanje spolnih pripomočkov

Najpomembneje je, da pripomočke shranite na ločenem, hladnem in suhem prostoru. Pomembno je, da ne pridejo v stik z živalmi in otroci, ter s prahom in umazanijo. Vedno predno shranite pripomočke odstranite baterije.

Predvsem je pomembno, da se ves čas uporabe vaših spolnih pripomočkov zavedate, da so v stiku z delikatnimi deli telesa in temu primerno z njmi ravnate.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba