NASVET Dnevne sobe
6. 06. 2017 15:13:50

VABI-SABI JE UMETNOST NEPOPOLNOSTI

1/1

Vabi-sabi je koncept v tradicionalni japonski estetiki, ki se osredotoča na sprejemanje minljivosti in nepopolnosti. Estetika je včasih opisana kot lepota, ki pa je nepopolna in nestalna.

Vabi je preprostost, elegantna ali rustikalna, medtem ko je sabi lepota starosti in obrabe. Načelom vabi-sabija sledijo številni oblikovalci z Zahoda, saj ta estetika predstavlja drugačen način življenja in dekoracije doma, ki pristaja številnim stilom notranje opreme. 

Bi radi poustvarili učinek vabi-sabija v svojem domu? Učinek vabi-sabija lahko dosežete z različnimi tehnikami, ker pa je njihov rezultat v večji meri odvisen od vaših spretnosti, vam priporočamo, da popolnost nepopolnosti dosežete s stenskimi poslikavami Verdigris by Murals Wallpaper

Velike stenske poslikave se namesti enako kot običajne tapete, vendar je njihov vpliv na steno mnogo večji, saj se stena spremeni v steno z izjavo.

Pripravil: Ambient dizajn

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka