Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Vrtna galanterija

(3599 izdelkov)

Tudi ti obožuješ cvetlice in misliš, da so prav one najlepši okras v tvojem domu? Morda še nimaš svojega vrta, si pa želiš to v kratkem spremeniti? Vzgoja cvetlic in vrtnarjenje na splošno je včasih zahtevalo veliko časa, nege in denarja za nakup posameznih rastlin, gnojil in cvetličnih korit, danes pa je mogoče na tržišču kupiti dokaj ugodne izdelke za vrt in cvetlice, ki vrtnarjenje omogočajo prav vsakemu posamezniku z manjšim koščkom vrta. Da bo tvoj vrt še posebej privlačen in da ti bodo zavidali prav vsi sosedje si oglej ponudbo v naši kategoriji vrtne galanterije in izbiraj med izdelki najboljših ponudnikov na enem mestu.

V primeru, da želiš dodatno okrasiti svoj vrt ti priporočamo, da izbereš med številnimi vrtnimi kipci, okrasnimi figurami, vodnjaki, fontanami, mlini in vetrnicami. Da popestriš videz drevja ali vrta na splošno lahko kupiš ptičjo hišico in tako poleg lepšega izgleda vrta poskrbiš tudi za hranjenje različnih ptičjih vrst. Izbiraš lahko med številnimi hišicami, različnih dimenzij, izdelanimi iz lesa in ali drugih materialov. Poleg tega v tej kategoriji lahko najdeš tudi številne tipe poštnih nabiralnikov, v različnih dimenzijah, oblikah, barvah in materialih.

Pokaži več
3599 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka