Otroška varovala in ograje

(1207 izdelkov)

Iščeš primerno varovalo za posteljico, za vrata ali morda kaj drugega? Verjetno se vsi zavedamo, da je varnost otroka vsaj v prvih letih najpomembnejša, saj ga tako obvarujemo pred padci, hujšimi in blažjimi poškodbami, odrgninami in modricami. Manjši otroci, ki so pred kratkim shodili oziroma se še plazijo so izjemno nepredvidljivi in zato moramo mi namesto njih predvideti vsak njihov korak.

V tej kategoriji najdeš vso varovalno opremo za otroke, ki jo potrebuješ na enem mestu. Izbiraš lahko med številnimi blagovnimi znamkami in namembnostmi otroških varoval, velika razlika med posameznimi izdelki pa je vsekakor tudi v sami ceni. Eno izmed pomembnejših varoval je zagotovo varovalo za vtičnice, saj mali prstki pogosto zaidejo prav v vtičnice. Izbiraš lahko tudi med varovali za pohištvo, kot so na primer varovala za posteljo, ki preprečujejo otrokov padec med spanjem ali počitkom, varovala za pohištvo, ki ti omogočajo, da zaščitiš nevarne in ostre robove in preprečiš stik z otroškimi glavicami.

Eno izmed bolj pomembnih varoval so tudi varovalne ograjice, s katerimi lahko zaščitimo nevarne predele v našem domu. Večinoma so nastavljive, jih je mogoče podaljšati, skrajšati in enostavno sestavljati. Namestimo jih na primer okrog štedilnika, peči, kamina ali pa na vrhu stopnišča, da preprečimo opekline, padce po stopnicah in druge nesreče.

Pokaži več
1207 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka