Venice Heat, terasni grelnik, 800/1000/1800 W, daljinski upravljalnik, črna barva (HHG8-Venice Heat CL)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prijetno toplo na balkonu, terasi in drugih mestih na prostem. Grelnik za terase Blumfeldt Venice Heat s sistemom IR ComfortHeat zagotavlja prijetno infrardečo toploto v ... Preberi cel opis
238,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
254,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Venice Heat, terasni grelnik, 800/1000/1800 W, daljinski upravljalnik, črna barva (HHG8-Venice Heat CL). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0094944A
Prijavi napako
Prijetno toplo na balkonu, terasi in drugih mestih na prostem. Grelnik za terase Blumfeldt Venice Heat s sistemom IR ComfortHeat zagotavlja prijetno infrardečo toploto v času hladnih dni in noči ter varčno LED-osvetlitev, ki jo lahko po potrebi tudi izključite. Ko temperature padejo, preprosto pritisnite na tipko daljinskega upravljalnika in vključite grelnik za terase Blumfeldt Venice Heat, izberite si želeno raven temperature in razživite zabavo oz. ogrejte prijatelje, s katerimi se družite na prostem. Rahlo igriva oblika, vendar čistih linij, in LED-osvetlitev, ki poskrbi za še dodatno toploto in posebno romantično vzdušje. Grelnik Blumfeldt Venice Heat lahko preprosto namestite na strop. Tako vam ne bo na poti, ko bo vas in vaše goste hitro in učinkovito segreval z močjo kar do 1800 W. Zaradi infrardeče tehnologije grelnik oddaja toploto ciljno na ljudi, ki se nahajajo v njegovi bližini, in ne v okolje. Z uporabo daljinskega upravljalnika si lahko samo v nekaj sekundah izberete eno izmed treh ravni moči delovanja 800, 1000 ali 1800 W. Zdaj boste lahko delovanje naprave vedno prilagodili potrebam vaših gostov. Pripravite večerjo na balkonu ali garažno zabavo, ne da bi se pri tem morali obremenjevati še s temperaturami, saj boste takoj po vklopu grelnika ustvarili prijetno toplo, domače okolje. Proslavljajte kot na karnevalu, uživajte v prostem času s prijatelji ali preživite romantičen večer ob vinu in svečkah na terasi, medtem ko se bodo na nebu svetlikale zvezde. Zaradi terasnega grelnika Blumfeldt Venice Heat vam bo prijetno toplo vse do koca večera.
Venice Heat, terasni grelnik, 800/1000/1800 W, daljinski upravljalnik, črna barva (HHG8-Venice Heat CL)
Venice Heat, terasni grelnik, 800/1000/1800 W, daljinski upravljalnik, črna barva (HHG8-Venice Heat CL)
238,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka