Blumfeldt CosmicBeam Plus, infrardeč grelnik, 2400 W, IP24, daljinski upravljalnik, črna barva (ACO7-CosmicBeamPlus)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemno dolg infrardeč grelnik za preprosto in individualno ogrevanje teras, garaž in zunanjih prostorov. Zmogljiv (2400 W) grelnik za terase z dolgovalovnim infrardečim ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek Blumfeldt CosmicBeam Plus, infrardeč grelnik, 2400 W, IP24, daljinski upravljalnik, črna barva (ACO7-CosmicBeamPlus). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0088170E
Prijavi napako
Izjemno dolg infrardeč grelnik za preprosto in individualno ogrevanje teras, garaž in zunanjih prostorov. Zmogljiv (2400 W) grelnik za terase z dolgovalovnim infrardečim sevanjem: ne oddaja rdeče svetlobe. Možnost stenske in stropne namestitve, daljinski upravljalnik za preprosto in udobno uporabo naprave. V temi se radi pogovarjamo, zlasti če je še prijetno toplo. S pomočjo infrardečega grelnika Blumfeldt Cosmic Beam Plus bodo stoli na terasi, prostor za zabavo ali garaže prijetno ogrete - brez moteče rdeče svetlobe. Lahek grelnik Blumfeldt Cosmic Beam Plus se preprosto namesti na steno ali strop. Tako vam ne bo na poti, ko bo z močjo 2400 W hitro in učinkovito, z dolgovalovno infrardečo svetlobo, okolico potopil v prijetno toploto. S pomočjo infrardeče tehnologije je toplota ciljno usmerjena v predmete in ljudi, tako da se toplota ne izgubi v okolico. Tudi hladen veter ne more vplivati na toplotno moč. Zaradi uporabe dolgovalovnega infrardečega žarjenja grelnik Cosmic Beam Plus greje ne da bi pri tem oddajal motečo rdečo svetlobo. S praktičnim daljinskim upravljalnikom lahko grelnik vključite in izključite ne da bi pri tem morali vstati iz udobnega naslonjača. Prav tako ga lahko uporabite tudi za nastavitev temperature med 5 in 45 °C ali funkcijo časovnika izklopa. Rezervirajte si večer za prijetno večerjo, vrtno zabavo ali druženje v garaži in pri tem ne skrbite, da vam bo hladno, saj bo infrardeč grelnik Cosmic Beam Plus poskrbel za prijetne temperature. Grelna enota z dolžino 135 cm prijetno ogreje celotno slavnostno mizo. Stabilno ogrodje iz aluminijeve litine, zaščiteno s prašno barvo, je odporno proti vremenskim vplivom. Zaradi zaščite IP24 je grelnik kar najbolje pripravljen za zunanjo uporabo. S priloženim montažnim materialom boste grelnik lahko preprosto namestili na strop ali steno. Zabavajte se na proslavah do poznih ur ali uživajte na romantični večerji ob vinu in svečah na terasi, ko na nebu svetijo zvezde. Grelnik za terase Blumfeldt Cosmic Beam Plus bo poskrbel, da vam bo do konca večera prijetno toplo. Opozorilo: naprava ne deluje, ko je nastavljena temperatura nižja od temperature okolja (naprava ne hladi).
Blumfeldt CosmicBeam Plus, infrardeč grelnik, 2400 W, IP24, daljinski upravljalnik, črna barva (ACO7-CosmicBeamPlus)
Blumfeldt CosmicBeam Plus, infrardeč grelnik, 2400 W, IP24, daljinski upravljalnik, črna barva (ACO7-CosmicBeamPlus)
226,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka