MADMAN, LED-REFLEKTOR, 132 RGB SMD LED-LUČK, DMX ALI SAMOSTOJNI NAČIN (Sky-153.668)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
LED-reflektor s 132 SMD LED-lučkami, ki svetijo v rdeči, zeleni in modri barvi. Izjemen reflektor s tremi 30 W RGBW lučkami in tremi vrtljivimi 3-fazetnimi prizmami. DMX ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek MADMAN, LED-REFLEKTOR, 132 RGB SMD LED-LUČK, DMX ALI SAMOSTOJNI NAČIN (Sky-153.668). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008F531B
Prijavi napako
LED-reflektor s 132 SMD LED-lučkami, ki svetijo v rdeči, zeleni in modri barvi. Izjemen reflektor s tremi 30 W RGBW lučkami in tremi vrtljivimi 3-fazetnimi prizmami. DMX način, samostojni način ali krmiljenje z glasbo z nastavljivo občutljivostjo. LED-reflektor Beamz Madman bo pričaral čudovite svetlobne učinke na vsaki zabavi! 132 svetlih SMD LED-lučk, ki svetijo v rdeči, modri in zeleni barvi, ustvarjajo nove barve ob njihovem mešanju. Učinek reflektorja s tremi 30 W RGBW LED-lučkami (4 v 1) in tremi vrtljivimi 3-fazetnimi prizmami pričara dih jemajoče svetlobne animacije na vsakem plesišču. Reflektor ponuja DMX krmiljenje pred 15 ali 23 kanalov. Naprava ponuja še dodatne funkcije: vgrajen mikrofon omogoča krmiljenje z glasbo, samodejni način pa udobno in samostojno delovanje. Mojster odličnih svetlobnih animacij: LED-reflektor MadMan znamke Beamz .
MADMAN, LED-REFLEKTOR, 132 RGB SMD LED-LUČK, DMX ALI SAMOSTOJNI NAČIN (Sky-153.668)
MADMAN, LED-REFLEKTOR, 132 RGB SMD LED-LUČK, DMX ALI SAMOSTOJNI NAČIN (Sky-153.668)
320,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka