Beamz Partybar 2, kompleten sistem razsvetljave, 100 W, RGBW, DMX/samostojno delovanje, črna (Sky-153.238)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Party svetlobna rampa Beamz Partybar 2 je učinkovit celovit sistem razsvetljave z impresivnimi barvnimi in svetlobnimi učinki na vseh odrih in na vsaki zabavi. Dva točkov... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Music Max ponudbi
Ponudba trgovine Music Max za izdelek Beamz Partybar 2, kompleten sistem razsvetljave, 100 W, RGBW, DMX/samostojno delovanje, črna (Sky-153.238). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00D2EA7E
Prijavi napako
Party svetlobna rampa Beamz Partybar 2 je učinkovit celovit sistem razsvetljave z impresivnimi barvnimi in svetlobnimi učinki na vseh odrih in na vsaki zabavi. Dva točkovna reflektorja PAR, vsak z 12x1 W RGBW LED in dvema derbi projektorjema, vsak s 4 1 W RGBW LED, zagotavljata celovito svetlobno predstavo na vsakem plesišču ali odru. Prefinjena DMX Partybar 2 svetlobna rampa omogoča prilagodljivo programiranje na 3, 6 ali 15 kanalov. V samodejnem načinu lahko nastavite hitrost, v glasbenem načinu lahko prilagodite občutljivost. Reflektori PAR in projektorji za derbije se hitro in enostavno namestijo na priloženi stativ in z odlične višine zagotavljajo odlične notranje učinke po zaslonu. Z IR daljinskim upravljalnikom lahko vse načine in nastavitve priročno aktivirate na daljavo, kar celotnemu sistemu razsvetljave postane uporabniku prijaznejše. Posebej impresivno in edinstveno na plesišču: Partybar 2 od Beamz.
Beamz Partybar 2, kompleten sistem razsvetljave, 100 W, RGBW, DMX/samostojno delovanje, črna (Sky-153.238)
Beamz Partybar 2, kompleten sistem razsvetljave, 100 W, RGBW, DMX/samostojno delovanje, črna (Sky-153.238)
199,00 €
v Music Max

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka