Zemljevid sveta Scratch Map

Zemljevid sveta Scratch Map

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zemljevid sveta - Scratch Map, po katerem se potuje z nohtom ali kovancem. Potiskan je z zlato folijo, tako da so sprva vse države videti enolično. Posameznik, ki prvič o... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

1

Cena je bila osvežena 14. 02. 2024 ob 01:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gatomo ponudbi
Ponudba trgovine Gatomo za izdelek Zemljevid sveta Scratch Map. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00892A43
Prijavi napako
Zemljevid sveta - Scratch Map, po katerem se potuje z nohtom ali kovancem. Potiskan je z zlato folijo, tako da so sprva vse države videti enolično. Posameznik, ki prvič obišče neko državo, na zemljevidu ob vrnitvi domov podobno kot pri srečkah spraska zlati premaz z novo osvojenega ozemlja. Tako se postopoma razkrivajo države različnih barv - a spet enobarvne znotraj posamezne celine - in imena prestolnic ter večjih mest. Slovenija je na zemljevidu, velikem 83 krat 59 centimetrov, majhna komaj za en praskljaj, zato pa se skupaj z dobrim ducatom ostalih žepnih držav, v katere ni mogoče stlačiti niti celotnega imena, znajde v legendi pod zemljevidom, kjer so pojasnjene posamezne okrajšave.
Zemljevid sveta Scratch Map
Zemljevid sveta Scratch Map
17,95 €
v Gatomo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka