Pure2Improve medicinka 10kg

Pure2Improve medicinka 10kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Medicinke so nepogrešljiv pripomoček današnjih športnikov. Pure2Improve medicinke so popolna izbira za fitnese, fizioterapije in osebne trenerje. S pomočjo medicink lahko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
116,91 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Pure2Improve medicinka 10kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007E695F
Prijavi napako
Medicinke so nepogrešljiv pripomoček današnjih športnikov. Pure2Improve medicinke so popolna izbira za fitnese, fizioterapije in osebne trenerje. S pomočjo medicink lahko preprosto trenirate različne mišice oz. skupine mišic.

Vaje za hrbet, trebuh, noge in roke z medicinko še nikoli niso bile bolj preproste za izvajanje. Površina medicinke je gumijasta in modificirana, kar omogoča kar najlažji oprijem.





Uporaba žoge je varna in do mišic prijazna. So izjemno vsestranske in vam omogočajo, da si sami izberete katere vaje boste izvajali in s kakšno intenziteto.





Primerne so tako za treninge moči kot za rehabilitacijo. Z redno uporabo krepite kite, vezi in sklepe, ter razvijate moč, hitrost in eksplozivnost.






oblikovana površina za lažji oprijem

izjemno vsestranski pripomoček

nešteto opcij uporabe





Material: 100% guma



Barva: vijolična/črna



Teža: 10kg


Pure2Improve medicinka 10kg
Pure2Improve medicinka 10kg
109,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka