ROTEL večkanalni ojačevalec RMB-1585, črn

ROTEL večkanalni ojačevalec RMB-1585, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
RMB-1585 je novi najboljši model ojačevalca za hišno kino iz Rotela, ki zmore 200 W moči na vseh 5 kanalov. Ta zver bo brez težav poganjala kateri koli sistem, ne glede n... Preberi cel opis
3.749,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek ROTEL večkanalni ojačevalec RMB-1585, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Daljinski upravljalnik Z njim lahko upravljate z različnimi funkcijami posamezne naprave kar iz naslanjača, kot so glasnost, direktorij, izbira glasbe, brez da bi se morali sprehoditi do te naprave (čeprav hoja ne škodi zdravju).
da
Dekoder
Moč (v W)
200
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0055661F
Prijavi napako
RMB-1585 je novi najboljši model ojačevalca za hišno kino iz Rotela, ki zmore 200 W moči na vseh 5 kanalov. Ta zver bo brez težav poganjala kateri koli sistem, ne glede na velikost zvočnikov ali sobe.

Največja prednost RMB-1585 ojačevalca je reprodukcija dinamičnega zvoka za potrebe hollywoodskih blockbusterjev, z možnostjo reprodukcije tudi nežnih glasbenih delov. Takšno nenavadno ravnotežje je rezultat Rotelove balansirane zasnove, v kateri so vse komponente vezij ločene, in napajanje, ki temelji na dvojnih toroidnih transformatorjih. Seveda, RMB-1585 je ojačevalec A/B razreda, kar mu zagotavlja najboljše ravnotežje med izhodno močjo in toplotno učinkovitostjo.

Ob vsem tem ima RMB-1585 tudi tako imenovane “Slit-Foil” kondenzatorje, ki zelo učinkovito hranijo energijo. Vsak kanal uporablja 6 ločenih tranzistorjev, s čimer zagotavlja stabilen dovod energije do vseh zvočnikov v sistemu, ne glede na pogoje. RMB-1585 ima RCA vhode in balansirane XLR priključke.

RMB-1585 lahko opišemo kot zver, ki lahko dostavi kilowatt čiste moči, ob enem pa lahko reproducira tudi najbolj nežne dele glasbenih ali filmskih melodij.
ROTEL večkanalni ojačevalec RMB-1585, črn
ROTEL večkanalni ojačevalec RMB-1585, črn
3.749,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka