ROTEL izhodni ojačevalec RB-1590, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
RB-1590 stereo ojačevalec je zele močna naprava z 350 W na kanal pri 8 Ohmov, ob merjenju obeh kanalov pri polni obremenitvi. Idealen za poslušanje v večjih prostorih ali... Preberi cel opis
3.749,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek ROTEL izhodni ojačevalec RB-1590, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
350
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00556655
Prijavi napako
RB-1590 stereo ojačevalec je zele močna naprava z 350 W na kanal pri 8 Ohmov, ob merjenju obeh kanalov pri polni obremenitvi. Idealen za poslušanje v večjih prostorih ali za zvočnike z nižjo občutljivostjo, ki potrebujejo zmogljivejši ojačevalec, da bi dosegli realistično dinamiko zvoka.

Impresivne lastnosti RB 1590 ojačevalca se pričnejo z dvojnim toroidnim transformatorjem Rotelove lastne zasnove in izdelave. Transformatorji so samo del masivnega napajanja, ki vključuje tudi osem posebnih BHC kondenzatorjev, narejenih v UK, znanih po majhnih izgubah in hitrem odzivu, kar izboljšuje natančnost vseh močnih prehodov, kakor tudi lastnosti na področju basa. Te komponente so zmožne kontinuirano spremljati vse napetostne in tokovne zahteve tudi pri naj kompleksnejših obremenitvah.

RB-1590 ni samo surova moč, vsak prisoten del elektronskega vezja je dobro premišljen in vsaka komponenta izbrana po daljših in strogih poslušalnih testih. Ojačevalec je zgrajen iz pravega dvojnega mono-bloka, kar mu zagotavlja najboljše možno ločevanje kanalov in na koncu najboljši možen stereo učinek.

RB-1590 je namenjen zahtevnim avdiofilom in zagotavlja najvišjo kakovost zvoka.
ROTEL izhodni ojačevalec RB-1590, črn
ROTEL izhodni ojačevalec RB-1590, črn
3.749,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka