VIDAXL senčilo za zatemnitev oken 140x175cm, siv

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta elegantna roleta za zatemnitev oken je pametna odločitev za moderen dom, saj je lahko stilska alternativa tradicionalnim žaluzijam ali vertikalnim zavesam. Senčilo ima... Preberi cel opis
72,75 €
1-10 dni
Cena z dostavo
86,75 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek VIDAXL senčilo za zatemnitev oken 140x175cm, siv. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
175
Širina (cm)
140
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00520D7F
Prijavi napako
Ta elegantna roleta za zatemnitev oken je pametna odločitev za moderen dom, saj je lahko stilska alternativa tradicionalnim žaluzijam ali vertikalnim zavesam. Senčilo ima dve izmenični paralelni plasti netransparentnega in transparentnega blaga. S preprostim nastavljanjem pozicije rolete, lahko po želji namestite zadnje in sprednje netransparentne in transparentne sloje na tak način, da boste ustvarili edinstvene svetlobne učinke, ki so primerni za katerikoli sodoben bivalni prostor. Senčilo je narejeno iz 100% poliestra. Ima tudi belo verigo za preprosto upravljanje. Prosimo vedite, da je omenjena velikost, velikost blaga. Širina zgornje palice, vključno s pripomočki za montažo, bo 3 cm širša, kot pa širina rolete. Dostava vsebuje 1x140 cm zgornji aluminijasti drog s 140x175 cm velikim črtastim senčilom, 1x140 cm zgornji drog, 1x140 cm močan spodnji drog, 2xkavelj, 2xnosilec 2xtesnilo in 1xplastična veriga iz kroglic.
VIDAXL senčilo za zatemnitev oken 140x175cm, siv
VIDAXL senčilo za zatemnitev oken 140x175cm, siv
72,75 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka