VIDAXL hidravlična stiskalnica tip H

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta 20-tonski hidravlična stiskalnica tisk je namenjena za odstranitev in namestitev puše, ležaji, kroglične sklepe, univerzalnimi priključki, jermenice in orodja. S pomoč... Preberi cel opis
556,99 €
4-6 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
562,48 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-9 dneh Dobavljivo v 4 - 6 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek VIDAXL hidravlična stiskalnica tip H. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX004A2749
Prijavi napako
Ta 20-tonski hidravlična stiskalnica tisk je namenjena za odstranitev in namestitev puše, ležaji, kroglične sklepe, univerzalnimi priključki, jermenice in orodja. S pomočjo tega kakovostnega hidravlične stiskalnice, lahko enostavno može dobiti ogromen pritisk z zelo malo truda za vaše novinarskih delovnih mesto. Njeni zapahnjena, 8-pot nastavljiva prečne tramove i lahko enostavno dvigne ali spusti za idealno delovno razdaljo. Njena gradnja težka in rdeča prašna lakirana konča bo videti super na vašem delovnem tla ali garažo za prihodnja leta.
VIDAXL hidravlična stiskalnica tip H
VIDAXL hidravlična stiskalnica tip H
556,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka