CHICCO nosilka Skin Fit - Green Wood

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Primerno od rojstva do 9 kg. Zahvaljujoč svoji obliki nosilka Skin Fit spoštuje ergonomijo otroka.

Zagotavlja pravilno držo nog v obliki črke M in hrbta v oblik... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek CHICCO nosilka Skin Fit - Green Wood. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DFC707
Prijavi napako

Primerno od rojstva do 9 kg. Zahvaljujoč svoji obliki nosilka Skin Fit spoštuje ergonomijo otroka.

Zagotavlja pravilno držo nog v obliki črke M in hrbta v obliki črke C. IHDI (International Hip Dysplasia Institute) odobrava Skin Fit kot optimalen izdelek za zdravje otrokovih kolčnih sklepov.

Nosilka je zasnovana tako, da je popolnoma nastavljiva in ustreza vam in vašemu dojenčku.

SPOŠTUJE ERGONOMIJO
Zahvaljujoč vrvici na sredini se sedež lahko enostavno nastavi po širini in tako zagotovi pravilen položaj otrokovih nog v obliki črke "M", kar je bistvenega pomena za pravilno ergonomijo in držo otroka.

HOMOLOGIZIRAN PO IHDI
Nosilka Skin Fit je odobrena s strani Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov kot optimalen izdelek za zdravje dojenčkovih kolčnih sklepov.

PODPIRA HRBTENICO
Konfiguracija nosilke Skin Fit kopira naravno obliko dojenčkovega hrbta v obliki črke C, da zagotovi najboljši položaj že od prvih dni.

PRAKTIČNO IN UDOBNO
Nosilka ima oblazinjene naramnice, ki segajo čez hrbet uporabnika in enakomerno porazdelijo otrokovo težo, v kombinaciji z oblazinjenim pasom pasu, ki pravilno razbremeni težo.

DVOJNE NASTAVLJIVE ZAPONKE
Naramnice so zasnovane z udobnimi dvojnimi zaponkami za nastavitev, ki omogočajo prilagajanje njihove dolžine in širine s preprostimi gibi.

KOT V OBJEMU
Zahvaljujoč številnim nastavitvam lahko nosilko enostavno nastavite tako, da je najbolj udobna za vas in vašega otroka, ohranja pravilno višino in daje občutek objemanja.

2V1 ZAŠČITA
Kapuca ima dvojno konfiguracijo: ko je spuščena, daje otroku dodatno oporo za vrat, ko je dvignjena, zagotavlja zasebnost in zaščito pred soncem med spanjem ali sončnimi dnevi.

100% ERGONOMIČNO
Nosilka Chicco Skin Fit je bila razvita v sodelovanju s Centro Studi SdP - Natural Parenting & Babywearing®. Centro Studi SdP - Natural Parenting & Babywearing® podpira kontaktno in trajnostno starševstvo v duhu naravnega varstva otrok prek izobraževanj za strokovnjake in dogodkov za družine.

Centro Studi SdP- Natural Parenting & Babywearing® je bil ustanovljen leta 2008 in deluje po vsej Italiji za usposabljanje svetovalcev in strokovnjakov za nošenje otrok, ki podpirajo družine na njihovi poti nošenja.

Dimenzije

54 x 36 cm Teža: 0,4 kg

Priporočena starost: 0-9 kg

CHICCO nosilka Skin Fit - Green Wood
CHICCO nosilka Skin Fit - Green Wood
77,79 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka