Nahrbtniki / kengurujčki

(354 izdelkov)

Želiš že vnaprej pripraviti vse potrebno za prihod novorojenčka? Morda iščeš otroško opremo kot darilo za koga od bližnjih? Dojenčki prinašajo v življenja veliko veselja, a z ustrezno opremo je vse skupaj veliko lažje. Da se izogneš napačnemu nakupu, že vnaprej preveri pestro ponudbo različnih izdelkov in tako poišči najboljšo opremo za malčka.

V tej kategoriji je na voljo široka ponudba otroških nahrbtnikov in kengurujev. Glavna razlika med njimi je, da se kenguru nosi spredaj, nahrbtnik pa načeloma zadaj. Pri izbiri otroškega kenguruja ali nahrbtnika pa se je treba posebej osredotočiti predvsem na kvaliteto. Izdelki spadajo v različne cenovne kategorije in so namenjeni različnim starostim otroka.

Nahrbtniki so idealni sopotniki na vsakem daljšem sprehodu po naravi ali izletu v hribe. Zaradi enostavne prilagoditve pasov in naramnic so enostavni za prenos iz enega starša na drugega. V samem nahrbtniku se nahaja tudi snemljivi manjši nahrbtnik ter ogledalo, ki omogoča opazovanje otroka. Opcijsko lahko dokupite tudi pregrinjalo za dež. Kenguruji so lahko izdelani iz posebnih pasov in varoval, določeni pa so izdelani le v obliki raztegljivega materiala, ki se obije okoli materinega telesa. Ne glede na to, kateri kos otroške opreme izbiraš, pred nakupom preveri, če je kvalitetno izdelan, enostaven za uporabo ter čiščenje in podobno. Vnaprejšnji temeljit pregled ponudbe lahko namreč v veliki meri omili težave pri izbiri idealne otroške opreme zate in tvoje bližnje.

Pokaži več
354 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka