Zajeda za pse - 4 kolesa - 2 zaklepni vrati - 95 x 65 x 77,4 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Težka kletka za pse z dvema vratoma je odličen način za zagotavljanje varnosti vašega psa, ne glede na to, ali gre za spalni prostor v vašem domu, na vrtu ali za potovanj... Preberi cel opis
219,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

15 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Zajeda za pse - 4 kolesa - 2 zaklepni vrati - 95 x 65 x 77,4 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02DEBA0C
Prijavi napako
Težka kletka za pse z dvema vratoma je odličen način za zagotavljanje varnosti vašega psa, ne glede na to, ali gre za spalni prostor v vašem domu, na vrtu ali za potovanje in prevoz. Z robustno jekleno mrežasto konstrukcijo boste imeli svojega štirinožnega prijatelja vedno na očeh. Ta model meri 95 x 65 x 77,4 cm in je idealen za srednje in majhne pasme psov. Posebej praktično: 4 vrtljiva kolesca omogočajo enostaven prevoz vašega ljubljenčka ali premikanje pasjega boksa doma. Dve parkirni zavori držita kletko na mestu. Pasjo kletko lahko hitro sestavite brez dodatnega orodja. Komplet vsebuje potreben material za montažo. Vaš kosmati prijatelj vstopa v pasji zaboj in izstopa iz njega prek vrat, ki jih je mogoče zakleniti, velikosti 35,5 x 52,5 cm. Do svojega psa lahko dostopate skozi odprtino 116 x 74 cm na vrhu, bodisi za božanje bodisi za polnjenje posode za hrano. Tesno postavljene rešetke zagotavljajo optimalno kroženje zraka in dobro vidljivost. Zaboj za prevoz živali je izdelan iz visokokakovostnega jekla. Material je odporen, enostaven za čiščenje in odporen na ugrize. Z mehanizmom za zaklepanje lahko varno zadržite tudi najbolj ustvarjalnega živalskega spremljevalca. Raztresena hrana ali iztrebki se zbirajo v plastičnem zbiralniku na dnu, tako da notranjost ostane čista. Za lažje čiščenje preprosto izvlecite pladenj iz rešetkastega okvirja, ne da bi morali odpreti kletko.
Zajeda za pse - 4 kolesa - 2 zaklepni vrati - 95 x 65 x 77,4 cm
Zajeda za pse - 4 kolesa - 2 zaklepni vrati - 95 x 65 x 77,4 cm
219,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka