ROYAL CATERING peč za pico RCPO-2400-1PS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Všeč vam je pica? Potem vam bo všeč peč za pico Royal Catering. Ne glede na to, ali gre za Napoli, Margherito ali pršut – v tej pečici lahko vs... Preberi cel opis
519,00 €
1-3 dni
Vse ponudbe
Brezplačna dostava
Dobavljivost

13 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 03:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Vrsta peči
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0287177A
Prijavi napako
Všeč vam je pica? Potem vam bo všeč peč za pico Royal Catering. Ne glede na to, ali gre za Napoli, Margherito ali pršut – v tej pečici lahko vsako testo spremenite v hrustljavo specialiteto za pico. Peč je idealna za profesionalno pripravo vseh vrst pic. Kljub svoji majhnosti vas bo električna peč za pico navdušila s svojimi vrhunskimi lastnostmi in je idealna za uporabo tako v picerijah kot tudi v kavarnah, okrepčevalnicah ali drugih gostinskih lokalih. Praktična pečica za pico z ločenima nastavitvama zgornje in spodnje toplote ponuja vse, kar potrebujete za hrustljavo osnovo s sočnim prelivom! Margarita ali feferoni? Tudi mi se ne moremo odločiti. Dejstvo je, da sodita paradižnikova omaka in sir. Vi in vaše stranke se odločite, kaj boste dodali. Z 2400 W se peč za pico zanesljivo in hitro segreje na temperaturo 50 - 400 °C. Velika notranja komora z ognjevarno površino zagotavlja optimalno porazdelitev toplote in okusne pice. S svojimi kompaktnimi merami se mini pizza pekač prilega vsakemu kuhinjskemu pultu in še vedno ponuja dovolj prostora za pice s premerom 40 cm. Upravljanje pečice za pico je zelo preprosto: z ločenima stikaloma nastavite zgornje in spodnje ogrevanje. S časovnikom izberite želeni čas pečenja do 30 min. Zahvaljujoč izjemno velikim gibljivim vratom aparata za kuhanje lahko pice varno potisnete v pečico ali jih vzamete ven, tudi pri visoki vročini. Širok, toplotno odporen ročaj robustne peči iz nerjavečega jekla olajša tudi rokovanje v razgibanem vsakdanu. Zahvaljujoč oknu za ogled iz kaljenega stekla in integrirani luči komore imate pekovske izdelke vedno na vidiku, tako da je vsaka pica, flambée tarte ali pecivo postreženo popolnoma zapečeno.
ROYAL CATERING peč za pico RCPO-2400-1PS
ROYAL CATERING peč za pico RCPO-2400-1PS
519,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka