GORENC litoželezni kotliček s stojalom 10 L

GORENC litoželezni kotliček s stojalom 10 L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Litoželezni kotlički Gorenc so odlitii iz enega samega kosa kovine, kar zagotovi enakomerno porazdelitev toplote. Uporabljamo jih lahko nad odprtim ognjem ali še bolje na... Preberi cel opis
140,69 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
143,68 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
163,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Merkur ponudbi
Proizvajalec
Oprema za
Vrsta opreme za žar
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00202B67
Prijavi napako
Litoželezni kotlički Gorenc so odlitii iz enega samega kosa kovine, kar zagotovi enakomerno porazdelitev toplote. Uporabljamo jih lahko nad odprtim ognjem ali še bolje nad pliskim gorilnikom, s čimer popolnoma nadzorujemo temperaturo kuhanja.

Glavna lastnost litega železa je, da zadrži in ohranja zelo visoke temperature kuhanja , s čimer se izboljša kakovost kuhanja obrokov. V kotličku si lahko kuhamo vse kar si želimo kot so ričet, ribje paprikaše, bograče in še druge kulinarične posebnosti različnih narodov. Posode iz litega železa uporabljajo narodi za kuhanje že več stoletij. Torej si vzemimo čas, da odkrijejo njegove slastne okuse in zapeljive vonjave. Skrivnost kuhanje v kotlu je preprosta: konstanten ogenj, enakomerno mešanje, skrbno izbrane sestavine in začimbe ter malo potrpežljivosti, da se sestavine, meso, ribe ali zelenjava fino podušijo, okusi premešajo, vonji razvijejo

Litoželezne kotličke Gorenc je potrebno pred prvo uporabo prekuhati, v kotliček dodamo približno dva litra mleka in ostalo napolnimo z vodo. To mešanico dobro prevremo in zlijemo proč, kotliček samo še obrišete s kuhinjskim papirjem. Kotlička ni potrebno več ponovno prekuhavati, po uporabi ga samo preprosto obrišemo s krpo prepojeno z jedilnim oljem, in pospravimo v suh prostor. Z doslednim upoštevanjem navodil vam bo kotliček služil dolga leta.
GORENC litoželezni kotliček s stojalom 10 L
GORENC litoželezni kotliček s stojalom 10 L
140,69 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka