Ollo Audio S5X 1.3 Calibrated

Ollo Audio S5X 1.3 Calibrated

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Referenčni razred, dinamične slušalke z odprtim zadnjim delom in ravnim frekvenčnim odzivom za binauralno/potopno mešanje, izde... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Ollo Audio S5X 1.3 Calibrated. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C5F67C
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Referenčni razred, dinamične slušalke z odprtim zadnjim delom in ravnim frekvenčnim odzivom za binauralno/potopno mešanje, izdelane v EU. Nova različica 1.3 zdaj vključuje kalibracijo USC. ZVOČNIK Ročno izbrani in levo/desno usklajeni pretvorniki zagotavljajo natančnost in ločevanje instrumentov. (+/-1dB toleranca SPL, roza šum, obseg 100Hz-10kHz v prostem polju*) 50 mm, PET 25u membrana, 2 slojna tuljava, 50 ohmov, Dinamični neodimski zvočnik s 108 dBSPL pri 0 dBu RMS 1 KHz 30 ohmov izhod, zaradi katerega lahko delujejo tudi s pametnimi napravami. Zamenljiv z domačim orodjem. AKUSTIKA Zamenljive ušesne blazinice z zunanjim premerom 95 mm (3,75 palca), notranjim premerom 57,5 ??mm (2,25 palca) in globino 20 mm (0,8 palca), +/-2,55 mm. Ušesne blazinice iz perforiranega hibrida umetnega usnja in velurja za nadzor upora proti pretoku okoli tesnila ušesnih blazinic, kar ima za posledico bolj gladek odziv skozi vse frekvenčne pasove in izboljšano razpršitev toplote. 1kHz @ 85dBSPL sweep THD
Ollo Audio S5X 1.3 Calibrated
Ollo Audio S5X 1.3 Calibrated
534,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka