Otroški tricikel Coccolle Alegra - rdeč - Coccolle

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Uživajte v vsaki minuti, preživeti zunaj, na aktiven in zabaven način z otroškim triciklom Alegra. Izdelan je iz najboljših materialov v inovativnem dizajnu.Otroški trici... Preberi cel opis
164,00 € -15 %
139,40 €
3-7 dni
-15 %164,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o superbaby.si ponudbi
Ponudba trgovine superbaby.si za izdelek Otroški tricikel Coccolle Alegra - rdeč - Coccolle. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta tricikla
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C2E0E3
Prijavi napako
Uživajte v vsaki minuti, preživeti zunaj, na aktiven in zabaven način z otroškim triciklom Alegra. Izdelan je iz najboljših materialov v inovativnem dizajnu.Otroški tricikel Alegra ima zložljivo oporo za noge in sistem prostega teka, tako da jo lahko starš enostavno potiska. Ponuja pa tudi prehod v način vrtenja pedal takoj in brez prevelikih korakov. Baldahin je zložljiv, nudi zaščito pred UV-žarki, hkrati pa nudi tudi možnost, da ostane neviden, ko malček začuti potrebo po prisotnosti staršev za seboj. Pomožna palica tricikla je teleskopska, zato lahko izdelek udobno potiskajo tudi višji starši. Za varno zaustavitev poskrbijo zavore na zadnjih kolesih.Vse dodatke je mogoče odstraniti, ko otrok raste, tako da na koncu nastane klasičen tricikel, ki ga lahko uporabljate do starosti približno 5 let (največja podprta teža: 25 kg).Glavne značilnosti: Večnamenski tricikel z obračalnim sedežem. Položaj za spanje tako naprej kot nazaj (zložljivo krmilo). Eva penasta kolesa. Sistem prostega teka. Zložljiva opora za noge. 5-točkovni varnostni pas. Nastavljiv baldahin, z UV zaščito. Teleskopski starševski ročaj. Enostaven za uporabo. Zavore na obeh zadnjih kolesih. Lahko se uporablja tudi v klasičnem načinu tricikla.Ustreza vsem EU standardom.
Otroški tricikel Coccolle Alegra - rdeč - Coccolle
Otroški tricikel Coccolle Alegra - rdeč - Coccolle
139,40 €
v superbaby.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka