Stenska omara s policami Modeo - Bela/temno modra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Material: Pohištvena ploščaBarva: Bela/temno modraFronte brez lukenj za ročaje, samomontažni ročajiTiho zapiranje

Stenska omara Modeo ni zgolj funkcionalen kos pohištv... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

26

Cena je bila osvežena danes ob 10:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Stenska omara s policami Modeo - Bela/temno modra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BFEC5A
Prijavi napako
Material: Pohištvena ploščaBarva: Bela/temno modraFronte brez lukenj za ročaje, samomontažni ročajiTiho zapiranje

Stenska omara Modeo ni zgolj funkcionalen kos pohištva, temveč tudi estetski dodatek, ki bo oplemenitil vaš prostor in mu dodal pridih sodobnosti. Omara Modeo predstavlja izjemno učinkovit način za organizacijo prostora, hkrati pa poudarja notranjo opremo vašega doma z izrazito estetiko.

Izdelana iz kakovostne pohištvene plošče, stenska omara zagotavlja trdnost in dolgotrajno uporabo, kar pripomore k trajnosti vašega pohištva.

Bela v kombinaciji s temno modro ustvarja svež in hkrati drzen videz, ki pritegne pozornost. Ta harmonična barvna kombinacija omogoča enostavno vključitev omare v različne notranje sloge.


Z dvema vrati omogoča shranjevanje različnih predmetov, hkrati pa tiho zapiranje zagotavlja nemoteno in udobno uporabo omare brez motečega hrupa.

Stenska omara Modeo se ponaša s funkcionalnostjo tihega zapiranja, kar pripomore k brezhibni uporabniški izkušnji. Vrata omare se zapirajo nevsiljivo in brez hrupa, ustvarjajoč tako mirno okolje v vašem domu. Ta lastnost prispeva k udobnosti vsakodnevnega življenja ter poudarja premišljenost in kakovost oblikovanja omare Modeo.

Pohištvo Modeo se odlikuje po svoji preprosti in sodobni obliki ter raznovrstni barvni paleti, kar omogoča enostavno usklajevanje s ureditvijo vaše dnevne sobe, spalnice ali otroške sobe. Ta prilagodljivost v dizajnu pomeni, da lahko ustvarite prostor, ki odraža vaš osebni stil in se hkrati brez težav vključi v širok spekter notranjih dekorjev. Ne glede na to, ali želite minimalističen videz, barvno raznolikost ali elegantno vzdušje, bo pohištvo Modeo nudilo funkcionalnost in estetsko dovršenost, ki se prilega vašim željam in okusu.

Stenska omara s policami Modeo - Bela/temno modra
Stenska omara s policami Modeo - Bela/temno modra
147,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka