X-Bionic Invent 4.0 Pants Men

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Občutite prednosti inovativnega funkcionalnega spodnjega perila tudi med zmerno aktivnostjo. S hlačami X-BIONIC® INVENT® 4.0 PANTS MEN boste že od prvih korakov v zimski ... Preberi cel opis
Velikost
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek X-Bionic Invent 4.0 Pants Men. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Velikost
L
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BE70FE
Prijavi napako
Občutite prednosti inovativnega funkcionalnega spodnjega perila tudi med zmerno aktivnostjo. S hlačami X-BIONIC® INVENT® 4.0 PANTS MEN boste že od prvih korakov v zimski svet deležni občutnegapovečanja zmogljivosti. šport. Nova generacija 4.0 je prva z izjemno visoko ločljivostjo Retini za neprimerljivo natančnejše delovanje.Funkcionalno spodnje perilo je zasnovano za moške, ki želijo lahkotno kompresijo in učinkovito termoregulacijo med zmerno aktivnostjo. Zahvaljujoč tehnološko inovativni proizvodnji na natančnihstrojih so funkcionalna območja so brezhibno vgrajeni v izjemno gost material in lahko delujejo z veliko natančnostjo.Legendarni sistem 3D Bionic Sphere® zagotavlja optimalno termoregulacijo prsnega koša in hrbta z dokazano učinkovitostjo. Hladi, ko se znojite, in greje, ko vas zebe. Lovilci znoji preprečujejoodtekanje znoja in spodbujajo tudi hladilni učinek.Tehnologije, kot je rebro Venus XT, navpično prezračevanje za večjo izmenjavo zraka in boljše izhlapevanje znoja, skrbijo za uravnavanje temperature.Oblazinjenje ProPrio-Padding, ki stabilizira in spodbuja ravnotežje, ter popolno prileganje zaradi Aktiv-Bund in pasu IDEO povečujejo udobje pri nošenju, ki povečuje zmogljivost.
X-Bionic Invent 4.0 Pants Men
X-Bionic Invent 4.0 Pants Men
77,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka