Kilpi Tonnsi

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Moška smučarska jakna Kilpi TONNSI-M je prava izbira za navdušene smučarje in ljudi, ki iščejo kakovost, funkcionalnost in zanesljivost. Izdelana je iz visokokakovostnega... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 08:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek Kilpi Tonnsi. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Športna jakna za
Velikost
M
Vrsta športne jakne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B3D981
Prijavi napako
Moška smučarska jakna Kilpi TONNSI-M je prava izbira za navdušene smučarje in ljudi, ki iščejo kakovost, funkcionalnost in zanesljivost. Izdelana je iz visokokakovostnega membranskega materialaSIBERIUM z vodnim stolpcem 10000 mm. Jakna ima zalepljene kritične šive. Notranja elastična podloga vam bo zagotovila zadostno udobje in priročnost. Jakna je opremljena z manšetami na rokavih, robovirokavov na velcro, ovratnikom proti snegu in odstranljivo, zložljivo kapuco z vizirjem. Na voljo je več zunanjih žepov na zadrgo in notranjih žepov s krpico za čiščenje očal ter rokavni žepi zasmučarske vozovnice. Kilpi TONNSI-M lahko najdete v elegantni enobarvni zasnovi s subtilnimi kontrastnimi elementi. Ponujamo več barvnih možnosti: Velikost M, višina 189 cm, obseg prsnega koša 100cm, obseg pasu 84 cm, obseg bokov 102 cm.
Kilpi Tonnsi
Kilpi Tonnsi
139,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka