Helly Hansen SWIFT INFINITY JACKET, moška smučarska jakna, črna 65869

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Helly Hansen Swift Infinity Ins Ski Jacket je vrhunska moška smučarska jakna, ki je primerna za najbolj zahtevne smučarje. Razvita je bila v sodelovanju z norveško smučar... Preberi cel opis
549,99 € -20 %
439,99 €
Velikost
-20 %549,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek Helly Hansen SWIFT INFINITY JACKET, moška smučarska jakna, črna 65869. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Športna jakna za
Velikost
L
Vrsta športne jakne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B0E0FB
Prijavi napako
Helly Hansen Swift Infinity Ins Ski Jacket je vrhunska moška smučarska jakna, ki je primerna za najbolj zahtevne smučarje. Razvita je bila v sodelovanju z norveško smučarsko zvezo. Konstrukcija jakne temelji na Helly Tech Professional in Lifa Infinity tkaninah, ki zagotavljajo izjemno zaščito pred vetrom, vlago in mrazom, hkrati pa so narejene iz recikliranih materialov. Vrhunska izolacija Primaloft Black Eco skrbi za ohranjanje toplote in je prav tako narejena iz recikliranih materialov. Zračniki pod pazduho omogočajo regulacijo telesne temperature med napornim smučanjem. Kapuca je kompatibilna s čelado. Jakna je sodeč po odpornosti na veter, vodo odbojnosti, zračnosti in trpežnosti ena izmed najkvalitetnejših na trgu. Rokave in komolčni del se lahko raztegne v primeru uporabe dodatne smučarske zaščite. Jakna ima žep za smučarsko karto. Piko na i dodajata oddajnik Recco, ki reševalcem pošilja signal in funkcionalni žep Life Pocket, ki vaš pametni telefon ščiti pred mrazom in omogoča boljše ter daljše delovanje naprave. Prava izbira za strastne smučarje.
Helly Hansen SWIFT INFINITY JACKET, moška smučarska jakna, črna 65869
Helly Hansen SWIFT INFINITY JACKET, moška smučarska jakna, črna 65869
439,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka