Brezkontaktni termometer Neno Medic T05

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Neno Medic T05 je brezkontaktni termometer , ki meri temperaturo z infrardečo tehnologijo. Enostavno postavite senzor naprave pred čelo subjekta in pritisnite na sprožile... Preberi cel opis
37,99 €
2-5 dni
Cena z dostavo
42,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lecnik.si ponudbi
Ponudba trgovine Lecnik.si za izdelek Brezkontaktni termometer Neno Medic T05. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02AE9CC3
Prijavi napako
Neno Medic T05 je brezkontaktni termometer , ki meri temperaturo z infrardečo tehnologijo. Enostavno postavite senzor naprave pred čelo subjekta in pritisnite na sprožilec, da dobite meritev temperature. Termometer uporabnika opozori, ko je izmerjena temperatura lahko simptom povišane telesne temperature, izmeri pa lahko tudi temperaturo predmeta, na primer mleka v steklenički.

OTROŠKA IGRA

Z Neno Medic T05 lahko varno in enostavno izmerite telesno temperaturo majhnega otroka . Senzor usmerite proti otrokovemu čelu in pritisnite gumb in meritev se bo prikazala na zaslonu naprave. To je medicinski pripomoček. Uporabite ga v skladu z navodili za uporabo ali etiketo.

JASEN ZASLON

Velike, jasne številke na zaslonu brezkontaktnega termometra Neno Medic T05 omogočajo enostavno odčitavanje izmerjene temperature . Poleg tega zaslon prikazuje informacije, kot je aktivirani način ali merska enota.

SODOBEN DIZAJN

Upravljanje brezkontaktnega termometra Neno Medic T05 je izjemno preprosto. Samo pritisnite en gumb, da vklopite napravo in opravite meritev. Ročaj termometra ima ergonomsko obliko, ki olajša oprijem in uporabo naprave.

POMNILNIK DO 34 MERITEV

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 si zapomni do 34 meritev temperature , kar vam omogoča natančno sledenje zgodovini bolezni in primerjavo meritev iz različnih dni.

3 BARVE ZASLONA

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05 vas bo takoj opozoril, ko bo izmerjena temperatura previsoka. Barva zaslona naprave se bo spremenila v rumeno, ko imate vročino, ali rdeče, če imate visoko vročino.

INFRARDEČA TEHNOLOGIJA

Termometer Neno Medic T05 brezkontaktno sprejema valove infrardečega sevanja in z njimi določa temperaturo telesa ali predmeta.

NAČIN MERJENJA OBJEKTA

Termometer Neno Medic T05 deluje tudi v številnih drugih situacijah. Poskrbite, da bo temperatura vode v kopalni kadi primerna za vašega dojenčka , prej pripravljen termofor pa otroku ne bo opekel trebuha.

Brezkontaktni termometer Neno Medic T05
Brezkontaktni termometer Neno Medic T05
37,99 €
v Lecnik.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka