Kilpi Lazzaro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Moške nepremočljive hlače Kilpi LAZZARO-M bodo zaradi svoje izdelave, konstrukcije in funkcionalnosti cenili predvsem smučarji, alpinisti in vozniki freerida. Membranski ... Preberi cel opis
416,99 € -67 %
139,29 €
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

in stock

Cena je bila osvežena danes ob 03:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o si.factcool.com ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi

Proizvajalec
Barva
Material
Športne hlače za
Velikost
L
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02ACF669
Prijavi napako
Moške nepremočljive hlače Kilpi LAZZARO-M bodo zaradi svoje izdelave, konstrukcije in funkcionalnosti cenili predvsem smučarji, alpinisti in vozniki freerida. Membranski material DERMIZAX zlepljenimi šivi in vodnim stolpcem 20000 mm/24h/m2 je dovolj vodoodporen, zelo trpežen in predvsem zanesljiv. Dodatne prezračevalne zadrge zagotavljajo maksimalno zračnost in prezračevanje. Odličnalastnost hlač so stranske zadrge s popolnim raztegovanjem, ki omogočajo enostavno snemanje ali oblačenje hlač čez smučarske čevlje na vrhu. Notranje snegotesne manšete preprečujejo vdor snega včevlje, spodnji robovi hlač pa so ojačani s tkanino proti odrgninam in prerezom. Poleg tega lahko širino nogavic prilagodite z zapenjanjem z velkro zaponkami. Hlače LAZZARO-M imajo skupno 4 žepe zzadrgami z vodoodpornimi zadrgami YKK z dolgimi potegi, kar omogoča enostavno rokovanje tudi z rokavicami. Elastične naramnice so enostavno nastavljive in odstranljive. Pas z zankami za pas indvignjenim zadnjim delom se zateguje z velkro zaponkami. Vgrajen element RECCO poveča možnost, da vas bodo v primeru nesreče na terenu našli. Ohlapnejše prileganje z natančno oblikovanimi deliupošteva ergonomijo telesa in zagotavlja svobodo gibanja. Hlače Kilpi LAZZARO-M so na voljo v več elegantnih barvah. Za dolgoročno ohranitev funkcionalnosti in vzdržljivosti membranskih oblačilpriporočamo upoštevanje navodil za pranje in nego na etiketi za nego. K tem hlačam priporočamo jakno Kilpi HASTAR-M, ki jo najdete v kategoriji moških outdoor jaken: Velikost M, višina 183 cm, obsegprsnega koša 106 cm, obseg pasu 85 cm, obseg bokov 95 cm.
Kilpi Lazzaro
Kilpi Lazzaro
139,29 €
v si.factcool.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka