CMP WOMAN JACKET ZIP HOOD, ženska smučarska jakna, modra 33W0516F

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
CMP Woman Jacket Zip Hood je ženska smučarska jakna, ki bo odličen spremljevalec za hladnejše dni. Zasnovana je v nekoliko ožjem kroju. Izdelana je iz kakovostnega in v š... Preberi cel opis
319,99 € -20 %
255,99 €
Velikost
-20 %319,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 08:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek CMP WOMAN JACKET ZIP HOOD, ženska smučarska jakna, modra 33W0516F. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Športna jakna za
Velikost
M
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02AA2999
Prijavi napako
CMP Woman Jacket Zip Hood je ženska smučarska jakna, ki bo odličen spremljevalec za hladnejše dni. Zasnovana je v nekoliko ožjem kroju. Izdelana je iz kakovostnega in v štiri smeri raztegljivega umetnega materiala, ki odlično ščiti pred vremenskimi vplivi. Vodoodbojna membrana Clima Protect pomaga ščititi pred vremenskimi vplivi. Po površini je premazana z vodoodbojnim premazom. Kombinacija umetnega polnila Feel Warm Flock in Feel Warm Flat 140g zagotavlja izdatno mero toplote in udobja. Opremljena je s snemljivo kapuco z obrobo iz umetnega krzna, dvema stranskima žepoma in manjšim žepom za smučarsko vozovnico na rokavu. Rokava se zaključujejo z notranjo elastično manšeto, ki ima odprtino za palec. Za pridih elegance je opremljena tudi z nastavljimi pasom.
CMP WOMAN JACKET ZIP HOOD, ženska smučarska jakna, modra 33W0516F
CMP WOMAN JACKET ZIP HOOD, ženska smučarska jakna, modra 33W0516F
255,99 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka