Northfinder Moške vodoodbojne smučarske hlače NORMAN

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Moške smučarske hlače so namenjene smuku. Hlače so narejene iz dvoslojnega materiala z vodnim stolpcem in parametri zračnosti 10.000 mm H2O / 10.000 g/m2/24 h, zahvaljujo... Preberi cel opis
Barva: oranžna
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Northfinder ponudbi
Ponudba trgovine Northfinder za izdelek Northfinder Moške vodoodbojne smučarske hlače NORMAN. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Material
Športne hlače za
Velikost
XL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A61083
Prijavi napako
Moške smučarske hlače so namenjene smuku. Hlače so narejene iz dvoslojnega materiala z vodnim stolpcem in parametri zračnosti 10.000 mm H2O / 10.000 g/m2/24 h, zahvaljujoč čemur so odporne na vodo in veter, hkrati pa ohranjajo dobro zračnost. Površina materiala je ekološko vodoodbojna brez uporabe PFC substanc. Kritični šivi na hlačah so polepljeni. Hlače imajo dva sprednja žepa z zadrgo in en zadnji žep z zadrgo. Predhodno oblikovana kolena, nezapenjen spodnji del hlačnic za enostavno obuvanje in rokovanje s smučarskimi čevlji ter prezračevanje z zadrgo zagotavljajo optimalno udobje pri nošenju. Visoko elastičen pas na hrbtni strani omogoča dobro mobilnost. Odstranljive naramnice in notranje gamaše z oprijemom po obodu ohranjajo hlače na mestu. Ojačani spodnji deli hlač povečujejo odpornost, na primer proti rezanju s smučko.
Northfinder Moške vodoodbojne smučarske hlače NORMAN
Northfinder Moške vodoodbojne smučarske hlače NORMAN
99,90 €
v Northfinder

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka