Leitz giljotina Precision Office PRO A3, 25 listna

Leitz giljotina Precision Office PRO A3, 25 listna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Giljotina Leitz Precision Office Pro ž+ je kot nalašč za pogosto uporabo v pisarnah, za rezanje papirja, etiket, folij, fotografij, laminatov, kartona in mat kartona... Preberi cel opis
193,58 €
2-4 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi pri dobavitelju Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BIRO.si ponudbi
Ponudba trgovine BIRO.si za izdelek Leitz giljotina Precision Office PRO A3, 25 listna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A5FCD6
Prijavi napako
Giljotina Leitz Precision Office Pro ž+ je kot nalašč za pogosto uporabo v pisarnah, za rezanje papirja, etiket, folij, fotografij, laminatov, kartona in mat kartona. Ta močan in robusten komercialni giljotinski rezalnik brez truda hitro in natančno odreže do 25 listov papirja ž (80 g/m2). Vsebuje edinstveno tehnologijo svetlobnega snopa EdgeGlow, ki osvetli rezalni rob za boljšo vidljivost in največjo natančnost. Prozorna ročna sponka za papir varno drži papir, medtem ko ergonomski ročaj omogoča udobno in enostavno rezanje. Metrično bralno ravnilo, ki je preprosto za uporabo, omogoča hitro in priročno poravnavo papirja na gladki stekleni površini. Ščitnik za rezilo zagotavlja popolno zaščito, varnostna ključavnica za rezilo pa zavaruje rezilo, ko ni v uporabi. Z visokokakovostnim rezilom iz nerjavečega jekla, stabilno delovno površino in podaljšano 5-letno garancijo ste lahko prepričani, da bo ta rezalnik papirja zagotavljal natančne reze v prihodnjih letih.
Leitz giljotina Precision Office PRO A3, 25 listna
Leitz giljotina Precision Office PRO A3, 25 listna
193,58 €
v BIRO.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka