HOMCOM HOMCOM Kavna mizica v industrijskem slogu za dnevno sobo z 1 predalom in 1 polico, 110x55x45 cm, v črni barvi in barvi lesa, (20745696)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Industrijski slog: Kombinacija naravne barve lesa in nog s črnim zaključkom v popolnem industrijskem slogu daje sodoben in navdušujoč videz v vaše okolje. Ne glede na to,... Preberi cel opis
101,01 €
5-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 10-12 dneh Dobavljivo v 5 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 08:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HOMCOM HOMCOM Kavna mizica v industrijskem slogu za dnevno sobo z 1 predalom in 1 polico, 110x55x45 cm, v črni barvi in barvi lesa, (20745696). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A5D113
Prijavi napako
Industrijski slog: Kombinacija naravne barve lesa in nog s črnim zaključkom v popolnem industrijskem slogu daje sodoben in navdušujoč videz v vaše okolje. Ne glede na to, ali gre za pisarno, sobo ali dnevno sobo. Robustna: Struktura je zgrajena s čipsom P2, v naravni barvi lesa, noge pa iz drevesa gumijastega drevesa s črnim zaključkom. Številni prostor: Zahvaljujoč veliki podporni površini, predalu in odprti polici je ta miza za dnevno sobo kot nalašč za ohranjanje vseh dodatkov v redu, kot so knjige, daljinski upravljalnik in elektronske naprave. Ne -zvit: Noge so opremljene z ne -zviljenimi in praskami -rezistentnimi stopali, da zaščitite tla in vam nudijo največjo stabilnost. Velikost: Splošne dimenzije: 110L x 55p x 45ACM Kapaciteta teže: 30kg (površina mize), 10kg (predal). Kavna miza v industrijskem slogu je odlična izbira za dajanje značaja vašemu okolju. Zahvaljujoč sodobnemu dizajnu, jasnim in natančnim linijam se prilagaja vsem vrstam okolja, od pisarne, dnevne sobe, do sobe. Poleg velike podporne površine ima predal in odprto polico, ki jo lahko uporabite za popravljanje dodatkov. • vintage dizajn, ki ga navdihuje industrijski slog, s površinami lese in drevesne noge gume s črnim zaključkom • za dnevno sobo, študij, dnevno sobo, spalnico • idealno kot vogalna miza ali miza kavča • velika podpornica, predal in odprta polica • konstrukcija v ploščah z desko in gumijastim drevesnim lesom • ne -zvit občutek • potrebna sestava • Barva: les, črna barva • Material: plošča za čebele, gumijasti drevesni les • Splošne dimenzije: 110L x 55p x 45ACM • Odprta velikost police: 69,5L x 55p x 17ACM • Dimenzije risanja: 35p x 16,5acm • Kapaciteta teže: 10kg (predal), 20kg (polica), 30 kg (površina mize) 1 x mizica za kavo 1 x Navodila za navodila
HOMCOM HOMCOM Kavna mizica v industrijskem slogu za dnevno sobo z 1 predalom in 1 polico, 110x55x45 cm, v črni barvi in barvi lesa, (20745696)
HOMCOM HOMCOM Kavna mizica v industrijskem slogu za dnevno sobo z 1 predalom in 1 polico, 110x55x45 cm, v črni barvi in barvi lesa, (20745696)
101,01 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka