Tenson moške smučarske hlače Raceline - XXL

Tenson moške smučarske hlače Raceline - XXL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tenson moške smučarske hlače Raceline Tenson Race MPC Extreme so izjemno zmogljive smučarske hlače, ki združujejo vrhunsko tehnično funkcionalnost z udobjem in praktičnos... Preberi cel opis
350,00 € -22 %
273,00 €
Velikost
-22 %350,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Esportshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Esportshop.si za izdelek Tenson moške smučarske hlače Raceline - XXL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Material
Športne hlače za
Velikost
XXL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A374D3
Prijavi napako
Tenson moške smučarske hlače Raceline Tenson Race MPC Extreme so izjemno zmogljive smučarske hlače, ki združujejo vrhunsko tehnično funkcionalnost z udobjem in praktičnostjo. Te hlače so zasnovane za resne smučarje in deskarje na snegu, ki zahtevajo najboljše od svoje opreme.Eden od ključnih poudarkov hlač je vključen RECCO® reševalni sistem, ki lahko v nujnih primerih pomaga iskalcem pri iskanju pogrešanih oseb na smučiščih in gorskih območjih. To je dodatna varnostna funkcija, ki lahko reši življenja.Tenson Race hlače so izdelane iz najtrpežnejše Tenson MPC® Extreme raztegljive membrane, ki zagotavlja, da vas bodo ohranile suhe v najbolj zahtevnih vremenskih razmerah. So vodoodporne in odporne proti vetru, hkrati pa omogočajo izredno dihanje. To pomeni, da se boste lahko smučali ali deskanje na snegu brez občutka utesnjenosti zaradi vlage ali znoja.Zelo pomembno je tudi udobje med gibanjem, zato hlače vključujejo oblikovane šive, ki omogočajo naravno gibanje, ter nastavljive manšete za popolno prileganje. Notranji žepi vam omogočajo, da shranite svoje dragocenosti ali druge pomembne predmete.Glede na sestavo materiala je zunanji sloj hlač iz 100% poliestra, medtem ko je polnilo 100% poliestra, kar zagotavlja trpežnost in udobje.Tenson Race hlače so na voljo v različnih velikostih in barvah, kar vam omogoča, da izberete tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu okusu in stilu. Ne glede na to, ali ste izkušen smučar ali deskar na snegu ali pa se šele podajate na svoje prve smučarske avanture, bodo Tenson Race hlače vaš zvesti spremljevalec na gorskih pobočjih. S temi hlačami boste pripravljeni na smučarsko sezono in boste lahko uživali v brezskrbnih dneh na belih strminah. Izberite Tenson Race hlače za vrhunsko smučarsko izkušnjo, ki vam bo zagotovila varnost, udobje in slog.Sestava: Zunanji sloj: 100% poliester. Polnilo: 100% poliester.Tenson Race hlače je na voljo v različnih velikostih. Če vas zanima nakup Tenson Race jakne prek spletnega smučarskega trgovca E-Sports Workshop, ne oklevajte več in jo prejmite v nekaj dneh.Velikostna tabela: Vrsta jakne: Izolirana sintetična Barva: Rdeča Značilnosti: Odporna proti vetru, Termalna, Vodoodporna Kapuca: Da, s kapucoVeč katalogov na voljo tukaj.Več o podjetju Tenson tukaj.
Tenson moške smučarske hlače Raceline - XXL
Tenson moške smučarske hlače Raceline - XXL
273,00 €
v Esportshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka