Tenson Core Ski Jacket Women - ČRNA - M

Tenson Core Ski Jacket Women - ČRNA - M

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
OpisŽenska Jakna CoreCore MPC Plus je klasična smučarska ženska jakna, ki je skrbno oblikovana za nošenje več let. Je nepremočljiva, vodoodbojna in odporna proti vetru za... Preberi cel opis
230,00 € -30 %
161,00 €
-30 %230,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Esportshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Esportshop.si za izdelek Tenson Core Ski Jacket Women - ČRNA - M. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Športna jakna za
Velikost
M
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A1D522
Prijavi napako
OpisŽenska Jakna CoreCore MPC Plus je klasična smučarska ženska jakna, ki je skrbno oblikovana za nošenje več let. Je nepremočljiva, vodoodbojna in odporna proti vetru za dolge dni v gorah. Jakna je zelo zračna, tako da se lahko ves dan počutite sveže. Jakna ima na notranji strani ovratnika in žepe iz flisa, ki vas greje. Za varno shranjevanje sta dva žepa z zadrgo, prsni žep z zadrgo in notranji žep z zadrgo. Rokavi, kapuca in rob so nastavljivi, da se vam popolnoma prilegajo, jakna pa ima tudi snežno krilo, ki vas ščiti pred mrazom in snegom.Jakna Core MPC Plus je na voljo v različnih barvah: rdeči, azurno modri, aqua modri in črni. Kombinirajte ga s Tenson Core Pants MPC Plus za enoten ali barvit videz. Nastavljive manšete Nastavljiv rob Zgibni rokavi Snemljiva kapuca Podloga iz poliestra E-dye Notranji ovratnik iz flisa Žepi podloženi s flisom Zložen ščitnik Prilagoditev roba Notranje manšete iz likre na koncih rokavov Lepljeni šivi Vodoodbojne zadrgeComposition Shell: 33% Recycle Polyester Shell: 67% Polyester Lining: 100% Polyester Filling: 100% PolyesterFinish MPC Plus WP 8 000 mm MP 8 000 g/m2/24h PFC free waterrepellent finishWashing Symbols 40° - Machine wash max temperature 40°C/105°F Do not bleach Do not tumble dry Do not iron Do not dry clean
Tenson Core Ski Jacket Women - ČRNA - M
Tenson Core Ski Jacket Women - ČRNA - M
161,00 €
v Esportshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka