Klarstein Beersafe 4XL hladilnik za pijačo - Klarstein

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Beersafe 4XL, hladilnik, za pijačo, 124l, 0-10°C, steklo, G, nerjaveče jekloDobro ohlajeno je najboljše osvežujoče: Klarstein Beersafe 4XL je kompakten hladilnik za pijač... Preberi cel opis
799,00 € -25 %
599,00 €
-25 %799,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eSvet ponudbi
Ponudba trgovine eSvet za izdelek Klarstein Beersafe 4XL hladilnik za pijačo - Klarstein. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Širina (v cm)
48 cm
Tip hladilnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A0D327
Prijavi napako
Beersafe 4XL, hladilnik, za pijačo, 124l, 0-10°C, steklo, G, nerjaveče jekloDobro ohlajeno je najboljše osvežujoče: Klarstein Beersafe 4XL je kompakten hladilnik za pijačo s prostornino 124 litrov za shranjevanje ohlajenih pijač.Preglednost: velika notranja prostornina ponuja dovolj prostora za shranjevanje ohlajenih pijač in alkohola. Štiri kovinske vložne police zagotavljajo čisto shranjevanje do 132 pločevink. Steklena vrata z dvojno izolacijo in elegantno sprednjo stranjo iz nerjavečega jekla ustvarjajo privlačen vizualni element, hkrati pa ponujajo neposreden pogled na shranjene pijače - k čemur pripomore preklopna notranja osvetlitev. Na plošči na dotik z digitalnim zaslonom se nastavi temperatura hlajenja v območju od 0 do 10 °C – za pravilno hlajenje sadnih sokov, piva, kole ali limonade.Kompakten hladilnikharmonično se prilega različnim prostorom in stilom opreme. Ni pomembno, ali v kuhinji, dnevni sobi ali baru - hladilnik Klarstein Beersafe 4XL pritegne pozornost vsakogar s svojo osvetlitvijo in elegantnim dizajnom.Odlična osvežitev: hladilnik Klarstein Beersafe 4XL ohladi pijačo na pravo temperaturo. Podrobnosti produktaNajvečje prednosti: Prozoren kot steklo: eleganten hladilnik za pijače z dvojno izoliranimi steklenimi vrati Osveži povsod: ohlajene pijače v sobi, na zabavi ali za točilnim pultom Veliko prostora: prostornina 124 litrov, za do 132 žepov Prilagodljiva postavitev: prosto stoječa z zamenljivim omejevalnikom vrat Varen luksuz: vrata iz nerjavečega jekla z kljuko in panoramsko okno z dvojno izolacijoPodrobnosti produkta: 4 kromirane vtične police Upravljanje na dotik z zaslonom za nastavitev temperature hlajenja Temperaturno območje: 0 do 10 °C / 32 do 50 °F Hladilno sredstvo: R600a Preklopna notranja LED luč Po višini nastavljive stojalne noge za izravnavo neravnin podlage Osvetlitev: prostostoječa ali vgradna Omejevalnik vrat na desni (zamenljiva stran - upoštevajte, da se bo po zamenjavi strani napis na vratih obrnil) Napajanje: 220 - 240 V, 50/60 HzVsebina paketa: 1 x hladilnik za pijačo 4 x vtična polica PriročnikDimenzije: Dimenzije: približno 48 x 85 x 60 cm (ŠxVxG) Notranje mere: približno 41 x 74,5 x 46 cm (ŠxVxG) Teža: cca 32 kgBlagovna znamka Klarstein prinaša na trg inovativne izdelke za sodobna gospodinjstva, zasnovane neposredno v Berlinu. V njegovem širokem portfelju boste našli različne gospodinjske pomočnike - kuhinjske aparate, gospodinjske aparate in klimatske naprave. Izdelki Klarstein so nenadomestljivi spremljevalci naših strank vsak dan. Točke dosegajo z edinstvenim dizajnom in pestro izbiro barv, zahvaljujoč kateri lahko vsak izbere sebi primerno različico. Odlično kakovost in vzdržljivost izdelkov Klarstein redno dokazujejo rezultati različnih zunanjih testov.
Klarstein Beersafe 4XL hladilnik za pijačo - Klarstein
Klarstein Beersafe 4XL hladilnik za pijačo - Klarstein
599,00 €
v eSvet

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka