Presonus Eris 3.5 2nd Gen

Presonus Eris 3.5 2nd Gen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Studijske monitorje serije PreSonus Eris po vsem svetu uporabljajo avdio inženirji in producenti, ki morajo slišati vsako podro... Preberi cel opis
96,90 € -4 %
92,60 €
-4 %96,90 €
z dostavo 98,50 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
98,50 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Presonus Eris 3.5 2nd Gen. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0291811E
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Studijske monitorje serije PreSonus Eris po vsem svetu uporabljajo avdio inženirji in producenti, ki morajo slišati vsako podrobnost svojih posnetkov. Medijski referenčni monitorji Eris 3.5 zagotavljajo zvok studijske kakovosti v elegantni, kompaktni obliki, zaradi česar so idealni za studie v spalnicah, video produkcijo in igralne nastavitve visoke ločljivosti. Referenčni monitorji Eris 3.5 imajo 25 vatov na stran vgrajene moči resen nizkocenovni učinek, medtem ko še vedno zagotavljajo jasen in natančen zvok. Izboljšano zvočenje zvočnikov v primerjavi s prejšnjimi zasnovami zagotavlja bogatejše nizke tone in bolj gladek križni prehod za artikulirano, natančno prehodno reprodukcijo skozi frekvenčno območje in manj utrujajočo izkušnjo poslušanja. Prilagodljive možnosti povezovanja in priročen integriran izhod za slušalke poskrbijo, da je Eris 3.5 doma v katerem koli okolju – od domačih studiev do študentskih sob. Visokofrekvenčne in nizkofrekvenčne kontrole olajšajo prilagajanje frekvenčnega odziva vašega zvočnika Eris po okusu in zagotovijo optimalno delovanje v vsakem prostoru. Ne glede na to, ali ustvarjate glasbo ali poslušate svoje najljubše albume, Eris 3.5 zagotavlja zvok studijske kakovosti, s katerim bo vaš zvok oživel. 3,5-palčni nizkofrekvenčni pretvornik iz tkanega kompozita 1-palčni (25 mm), visokofrekvenčni pretvornik z izjemno majhno maso, svileno kupolo RCA in 1-palčni uravnoteženi TRS plus 1/8-palčni stereo Aux In za uporabo z mobilnimi avdio napravami 50 W (25 W/stran) ojačanje razreda AB Integriran ojačevalnik za slušalke s stereo 1/8-palčnim priključkom na sprednji plošči
Presonus Eris 3.5 2nd Gen
Presonus Eris 3.5 2nd Gen
92,60 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka