Temno modra mikropliš deka VIOLET, 200x230 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Barva dekeModraHladna barva podpira sproščanje po napornem dnevu. Idealna rešitev za lenarjenje bo prav deka v modrem odtenku. Podprite sprostitev in prebudite spomine na... Preberi cel opis
16,80 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Ljubkidom.si ponudbi
Ponudba trgovine Ljubkidom.si za izdelek Temno modra mikropliš deka VIOLET, 200x230 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028F1E84
Prijavi napako
Barva dekeModraHladna barva podpira sproščanje po napornem dnevu. Idealna rešitev za lenarjenje bo prav deka v modrem odtenku. Podprite sprostitev in prebudite spomine na poletje. Nebesna inspiracija se enostavno kombinira z ostalimi barvami v interieru.Detajl materialaDetajl materiala je zelo nežen, mehek in prijeten na dotik. Na površini lahko opazite drobne vozličke iz bombažnih vlaken, ki dajejo tekstiliji njene pozitivne lastnosti in ustvarjajo njen 3D efekt. Vozlički so iz spodnje in zgornje strani osnovnega materiala, pod lupo izgledajo zares napihnjene.Podoben detajl kot bombaž ima volna, ki je zelo tanka in mehka.Material deke 100% mikroplišDeke, izdelane iz mikropliša, so zelo prijetne na dotik, nežne in zares mehke. Tudi v teh najhladnejših mesecih vam bodo goste, kratke dlačice mikropliša zagotavljale prijetno toploto. Tekstilija je dobra za vzdrževanje, ne pušča dlačic in se hitro suši. Priljubljena je tudi med alergiki. Uživajte v
Temno modra mikropliš deka VIOLET, 200x230 cm
Temno modra mikropliš deka VIOLET, 200x230 cm
16,80 €
v Ljubkidom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka