Mizuno Wave Ultima 14

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Wave Ultima 14 je model, ki je namenjen največjemu udobju, zato boste pri teku v teh čevljih resnično uživali. Zgornji del udobno objame stopalo, zaradi materiala MIZUNO ... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek Mizuno Wave Ultima 14. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Velikost
Vrsta teka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028CD34F
Prijavi napako
Wave Ultima 14 je model, ki je namenjen največjemu udobju, zato boste pri teku v teh čevljih resnično uživali. Zgornji del udobno objame stopalo, zaradi materiala MIZUNO ENERZY FOAM pa bostedoživeli mehko blaženje in visoko energijsko povratnost. Poleg tega ploščica Mizuno wave zagotavlja gladek tek in prožen odboj.Značilnosti:Pena MIZUNO ENERZY Foam zagotavlja mehko blaženje in visoko stopnjo vračanja energije.Mizuno wave plate poskrbi za blaženje, stabilnost, gladek korak in prenos energije na odboj.Teža: 295 g (M)Višina podplata (mm): 27,5/39,5Značilnosti:Podplat MIZUNO ENERZY zagotavlja še več blaženja in visok povratek energije, kar zagotavlja več moči za premikanje celotnega telesa naprej med tekom.Za kogaZa tekače v srednji težnostni kategoriji, ki tečejo za zabavo in cenijo udobje ter gladek, energičen korak.TehnologijaMizuno WaveMizuno EnerzyU4icXSmoothRideX10Trajnostni razvojMATERIALI: Deska za valove je izdelana iz rastlinskega materiala z mešanico Elastollan® N. 90 % recikliranega čipkastega materiala.
Mizuno Wave Ultima 14
Mizuno Wave Ultima 14
82,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka