Inventor Klimatska naprava Dark 18 z montažo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Serija impresivnih estetskih klimatskih naprav Dark, zagotavlja najboljše pogoje v okolju vašega doma in nudi varnost vam in vašim najdražjim. Zahvaljujoč vgrajenemu zmog... Preberi cel opis
1.356,00 €
PAKETNA PONUDBA
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028A8C82
Prijavi napako
Serija impresivnih estetskih klimatskih naprav Dark, zagotavlja najboljše pogoje v okolju vašega doma in nudi varnost vam in vašim najdražjim. Zahvaljujoč vgrajenemu zmogljivemu ionizatorju Aqua, ki naravno in učinkovito poskrbi za odstranjevanje škodljivih lebdečih delcev, kot so mikrobi, bakterije, virusi, cvetni prah, dim, prah, vonjave itd., skrbi ne le za idealno temperaturo, v vašem kraju, temveč tudi za vaše zdravje, saj vas ščiti pred neugodnimi okoliškimi razmerami. Hkrati pa inovativna zasnova črnega ogledala, ki označuje notranjo enoto, zagotavlja absolutno nadgradnjo estetike vašega prostora in prilagajanje katerikoli vrsti dekoracije, ki jo želite podariti svojemu domu. Visok energijski razred A ++ serije prispeva k absolutnemu prihranku energije, hkrati pa ponuja impresivno zmogljivost tudi v najzahtevnejših pogojih ter možnost upravljanja Wi-Fi od koder koli že s svojim pametnim telefonom ali tablico, medtem ko enoten 4-smerni pretok zraka doseže popolno ravnovesje temperature v vsakem delu prostora z enakomernim transportom zraka s pomočjo vodoravnega in navpičnega gibanja nihanja zračnikov.Podatkovna karticaPogoji montaže klimatske naprave Inventor Dark 18NavodilaKlimatska naprava z montažo po davčni stopnji 9,5% je na voljo le fizičnim osebam, ki niso davčni zavezanci in vgrajujejo napravo v stanovanjski objekt, namenjen trajnemu bivanju.POMEMBNO:Za uspešno izvedbo naročila je potrebno podpisati dva dokumenta: Aneks ter Izjavo kupca.
Inventor Klimatska naprava Dark 18 z montažo
Inventor Klimatska naprava Dark 18 z montažo
od 1.356,00 €
v 1 trgovini

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka