Klimatska naprava Samsung WINDFREE AVANT - AR12TXEAAWK (3,5kW), Brez montaže

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nedaleč nazaj je Samsung Electronics predstavil svojo prvo Wind Free stensko klimatsko napravo, ki predstavlja pravo revolucijo v svetu klimatskih naprav. Klimatska napra... Preberi cel opis
1.298,90 €
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na voljo

Cena je bila osvežena danes ob 02:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Oprema center d.o.o. ponudbi
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred hlajenja
A++
Glasnost notranje enote (v dB)
40 dB
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011A81D2
Prijavi napako
Nedaleč nazaj je Samsung Electronics predstavil svojo prvo Wind Free stensko klimatsko napravo, ki predstavlja pravo revolucijo v svetu klimatskih naprav. Klimatska naprava Avant se lahko pohvali z integrirano Samsungovo ekskluzivno Wind-Free™ hladilno tehnologijo, ki poskrbi za energetsko učinkovitost hlajenja brez nelagodja, ki ga sicer povzroča direkten hladen zračni tok.Samsung Windfree AVANT je klimatska naprava, ki bo prepričala največje skeptikeSte se do sedaj izogibali klimatskim napravam zaradi njihovega ustvarjanja neprestanega občutka prepiha v prostoru? S klimatsko napravo Samsung Windfree AVANT je takšna skrb popolnoma odveč, saj njena posebna tehnologija hlajenja Wind-FreeTM omogoča, da se zrak širi skozi 23.000 mikroskopsko majhnih luknjic, kar preprečuje neposredni prepih. Wind-FreeTM hlajenje je energetsko izjemno učinkovito, omogoča pa vam še bolj enakomerno hlajenje širšega in večjega prostora, s čimer boste hitro pozabili na račun za električno energijo. Klimatsko napravo Samsung Windfree AVANT uvrščamo v energijski razred A++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju, pri čemer uporablja okolju prijazno hladilno sredstvo R32.Samodejna prilagoditev vašim potrebami in optimalno udobje bivanjaKlimatska naprava Samsung Windfree AVANT bo hitro prepoznala vaše potrebe po hlajenju ali ogrevanju prostorov. Njena funkcija umetne inteligence AI Auto Comfort analizira in si zapomni način vaše uporabe in na podlagi tega optimizira svoje delovanje na takšen način, da glede na izbrano temperaturo samodejno uporabi najprimernejši način delovanja. S tem se boste izognili neprestanim dvomom, ali je nastavljena temperatura v prostoru za vas dovolj visoka, saj bo za to samodejno poskrbela kar sama klimatska naprava. S tem pa funkcij, ki izboljšujejo vaše udobje bivanja še ni konec! S klimatsko napravo Samsung Windfree AVANT boste zagotovo vedno trdno spali, saj je njeno delovanje izjemno tiho, s funkcijo dobrega spanja pa naprava ustvari popolne temperaturne pogoje za udoben spanec.Optimalna klima v prostoruKlimatske naprave Samsung Windfree AVANT se bodo razveselili tudi vsi alergiki in tisti, ki imate težave z dihali. Njen Tri-Care filter s tremi sloji učinkovito izloča večje prašne delce, vlakna in živalske dlake, vrhnji sloj, ki je prevlečen z Zeolitom pa lovi prah in na ta način zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov.Da bo notranjost vaše klima naprave vedno ostala čista, poskrbi funkcija samodejnega čiščenja in razvlaževanja prostora, ki v le 10-30 minutah po uporabi poskrbi za odstranitev vlage in s tem prepreči rast bakterij in neprijetnih vonjav v prostoru. Upravljanje s klimatsko napravo še nikoli ni bilo tako preprosto, kot je to pri klimi Samsung Windfree AVANT. Poleg že omenjene funkcije umetne inteligence (AI), lahko s klimatsko napravo upravljate s priloženim daljincem, z njo lahko upravljate glasovno, integriran pa ima tudi Wi-Fi, kar vam omogoča, da z njo upravljate kar s pomočjo mobilnega telefona kjerkoli in kadarkoli.
Klimatska naprava Samsung WINDFREE AVANT - AR12TXEAAWK (3,5kW), Brez montaže
Klimatska naprava Samsung WINDFREE AVANT - AR12TXEAAWK (3,5kW), Brez montaže
1.298,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka