Pipa za predizpiranje - cev za vodo 1000 mm - pipa 255 mm - ročaj klinike

Pipa za predizpiranje - cev za vodo 1000 mm - pipa 255 mm - ročaj klinike

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z izjemno dolgo pipo 255 mm in cevjo 1000 mm nudi pipa za predhodno izpiranje z eno luknjo izjemno udobje pri izpiranju. Ne glede na to, ali gre za zasebna gospodinjstva ... Preberi cel opis
339,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

3 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:55.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Pipa za predizpiranje - cev za vodo 1000 mm - pipa 255 mm - ročaj klinike. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Oblika armature
Vrsta armature
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02870F0C
Prijavi napako
Z izjemno dolgo pipo 255 mm in cevjo 1000 mm nudi pipa za predhodno izpiranje z eno luknjo izjemno udobje pri izpiranju. Ne glede na to, ali gre za zasebna gospodinjstva ali restavracije, šole in na mnogih drugih področjih uporabe: kombinacija ročajev nape, fleksibilnega pršila in visoke vrtljive pipe olajša delo in zagotavlja higienske rezultate. Pršilnik za pomivanje posode z vrtljivim izlivom je zasnovan kot dvoročna mešalna pipa za enostavno nastavitev dovoda in temperature vode. Po potrebi ločeno odprite ali zaprite vodno pipo. Vzmetenje pršilnika, ki drži tudi cev, zagotavlja še več udobja in higiene. Na ta način nobena ni v napoto ali se umaže, ko ni v uporabi. Razpršilnik za predizpiranje je izdelan iz medenine in nerjavečega jekla, kar ponuja številne prednosti: gladka površina, ki jo je enostavno čistiti, zagotavlja higienično delo brez napora tudi v zahtevnih situacijah. Ta material je tudi posebej elastičen in v kombinaciji z odlično izdelavo zagotavlja zelo dolgo življenjsko dobo. Hkrati je namestitev prek povezave G3/8" zelo preprosta in intuitivna in jo lahko brez težav izvedejo tudi laiki. Vse, kar je potrebno za namestitev pršila za pomivanje posode z vrtljivim izlivom, je ustrezna vdolbina v umivalniku.
Pipa za predizpiranje - cev za vodo 1000 mm - pipa 255 mm - ročaj klinike
Pipa za predizpiranje - cev za vodo 1000 mm - pipa 255 mm - ročaj klinike
339,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka