Sera Cichlid Green XL Nature - 1 l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Sera Cichlid Green XL je osnovna hrana v obliki granul za večje, rastlinojede ciklide v sladkovodnih akvarijih in je na voljo v različnih posodah.

Hrana sera za ... Preberi cel opis

Cena z dostavo
21,48 €
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 22:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o olibetta.si ponudbi
Ponudba trgovine olibetta.si za izdelek Sera Cichlid Green XL Nature - 1 l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027EF661
Prijavi napako

Sera Cichlid Green XL je osnovna hrana v obliki granul za večje, rastlinojede ciklide v sladkovodnih akvarijih in je na voljo v različnih posodah.

Hrana sera za ciklide je zaradi naravnega recepta in krepke teksture odlično sprejeta pri izbirčnih ciklidih. Potrebe teh velikih in čudovitih rib so optimalno zadovoljene z različnimi vrstami hrane, prilagojene različnim velikostim in prehranjevalnim navadam.

seraCichlid Green XL je zelena in osnovna hrana iz skrbno izdelanih zrnc za večje ciklide, ki jedo predvsem rastline in rast ter druge velike ribe. Visok delež alge spirulina (10 %) in drugih rastlinskih sestavin kot je špinača, s svojimi karotenoidi, minerali, elementi v sledovih in vlakni podpirajo optimalno izražanje barv ter zdravo prebavo in razvoj. Plavajoče granule so dolgotrajno dimenzijsko stabilne in ne onesnažujejo vode.

Sestava:
Ribja moka, koruzni škrob, pšenična moka, spirulina (10%), pšenični kalčki, pivski kvas, ribje olje (od tega 49% omega maščobnih kislin), gamarus, pšenični gluten, manan oligosaharidi (0,4%), kril, kopriva, zelišča, lucerna, peteršilj, zelenoustna školjka, morske alge, paprika, špinača, korenje, alge Haematococcus, česen.

Priporočilo glede hranjenja: Hranite sera Cichlid Green XL 1-2 krat na dan v tako majhni količini, kot jo lahko živali zaužijejo v nekaj minutah. Če po tem še vedno vidite ostanke hrane, jih posesajte in zmanjšajte količino hrane ob naslednjem hranjenju. Ko je pločevinka s hrano odprta, jo vedno dobro zaprite in porabite v nekaj mesecih, da preprečite izgubo svežine.
Namig: Vključite redni postni dan, da pospešite metabolizem živali in z aktivnim iskanjem hrane spodbujate vedenje, ki je primerno vrsti. Glavno hrano lahko dopolnite z drugimi vrstami hrane sera, da optimalno popestrite dnevno prehrano rib.

Naš strokovnjak Oliver Knott priporoča:

S Sera Cichlid Green XL podpirate optimalen barvni sijaj vaših rastočih jedcev!

Sera Cichlid Green XL Nature - 1 l
Sera Cichlid Green XL Nature - 1 l
15,99 €
v olibetta.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka