Gladiator Gumenjak AK240AD 240 cm Green

Gladiator Gumenjak AK240AD 240 cm Green

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Naslednji v seriji Motor Boats Light so čolni modelov AK-AD (AirDeck) in ??-SF (Slatted Floor). Ti čolni ponujajo edinstveno za... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
508,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Gladiator Gumenjak AK240AD 240 cm Green. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta čolna
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027D8B40
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Naslednji v seriji Motor Boats Light so čolni modelov AK-AD (AirDeck) in ??-SF (Slatted Floor). Ti čolni ponujajo edinstveno zasnovo s popolnoma opremljenim prilepljenim krmom iz laminirane vodoodporne vezane plošče. Zaradi tega lahko vgradite viseči motor za čoln z močjo do 15 KM, odvisno od dolžine čolna. Motorni čolni Lahka serija čolnov je izdelana iz 0,7 mm (850 g/m2) PVC-ja, ki zagotavlja zaščito in majhno težo. Model ?K-AD (AirDeck) vključuje motorne čolne s kobilico, z lepljenim prečnim tramom in dnom Air Deck. Združuje majhno težo, povečano nosilnost čolnov z napihljivim dnom in možnost vgradnje motorja za čoln z majhno prostornino na stacionarno krmo kot pri motornih čolnih s polno opremo. Model ?K-SF (lamelna tla) vključuje motorne čolne brez kobilice z lepljenim prečnim tramom in letvenim dnom. Odlikuje ga majhna teža in enostavnost sestavljanja, ki je primerljiva s serijo veslaških čolnov, hkrati pa ima trdo stacionarno krmo, ki omogoča uporabo močnejšega motorja. ?? (Wood Floor) lahko štejemo za začetni model motorizirane serije. Ima prilepljeno krmo in tla iz trde vezane plošče ter napihljivo kobilico s popolnimi funkcijami. AK-WF čoln ima zmerno ceno in majhno težo. Prednosti Balon — PVC gostota 850 g/m2 ?? (Lesen pod), ??-SF (Lamelni pod) ??-AD (AirDeck) Balonski oklep in ščitnik za kobilico Stacionarni prečnik Največja moč motorja: 15 KM 3 barvne možnosti Največja nosilnost: 315 kg* Popoln komplet Vodoodporna tla iz vezanega lesa (debeline 12 mm) in aluminijasti trakovi Air Deck Letvena tla 2 aluminijasti vesli 2 aluminijasta sedeža Torba za čoln Torba za nošenje na dnu čolna Nožna črpalka Vezana kobilica Zaščita blatnika Ograjna vrv Ročaj za nos Ročaji za vleko Pritrdilna steza jambora, vrv za pijavkanje Komplet za popravilo Certifikat izdelka
Gladiator Gumenjak AK240AD 240 cm Green
Gladiator Gumenjak AK240AD 240 cm Green
479,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka