Fredov obroč

Fredov obroč

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Fredov plavalni obroč je poseben plavalni obroč, ki je v zadnjem delu odprt, v notranjosti obroča pa je trebušni del, na katerem otrok leži. Pripet je z varnostnim pasom,... Preberi cel opis
KLUBSKA CENA 22,09 €
z dostavo 29,98 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
29,98 €
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 10:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Baby Center ponudbi
Ponudba trgovine Baby Center za izdelek Fredov obroč. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta plavalnega pripomočka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX001546E4
Prijavi napako
Fredov plavalni obroč je poseben plavalni obroč, ki je v zadnjem delu odprt, v notranjosti obroča pa je trebušni del, na katerem otrok leži. Pripet je z varnostnim pasom, tako da nikakor ne more zdrkniti iz obroča. Otrok je v optimalni trebušni legi. Fredov obroč je v celoti napihljiv.Rdeči obroč je med vsemi obroči največji in ima največji vzgon in stabilnost. Zato nudi tisto podporo, ki jo otrok potrebuje pri prilagajanju na vodo in pri učenju pravilnega udarca z nogami. Uporabljamo ga v starosti od 3 mesecev do 3 let.Vaditelji plavanja dojenčkov skupaj z Fredovim obročem priporočajo tudi uporabo plavalnih hlačk ali plavalne oblekice. S tem poskrbimo da je otrok varno vpet v obroč in da je lahko v vodi dlje časa, pri tem pa se lahko nemoteno in udobno giblje.
Fredov obroč
Fredov obroč
25,99 €
v Baby Center

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka