POC Essential Road VPDs Bib Shorts

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kratke hlače Essential Road VPDS Bib Shorts zagotavljajo odlično funkcionalnost na vsaki vožnji. Te kratke hlače združujejo zmogljivost, zaščito in udobje, ne glede na to... Preberi cel opis
Velikost
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek POC Essential Road VPDs Bib Shorts. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Dolžina hlačnic
Velikost
XL
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027428E7
Prijavi napako
Kratke hlače Essential Road VPDS Bib Shorts zagotavljajo odlično funkcionalnost na vsaki vožnji. Te kratke hlače združujejo zmogljivost, zaščito in udobje, ne glede na to, ali dirkate, trenirateali se samo odpravljate na vikend vožnjo.Na novo posodobljena podloga Multi D ima mehkejšo peno z več odprtimi celicami za boljši pretok zraka in zračnost. Podloga je oblikovana tako, da poveča udobje na vsaki vožnji, še posebej pa jeprimerna za daljše poti v tekmovalnem položaju.Silikonski vložki na področju oblazinjenja - kar je po našem mnenju edinstveno za POC - povečajo absorpcijo vibracij in udobje med vožnjo.MaterialDihajoča tkanina daje občutek kompresije in je krojena z dirkaškim profilom za večje udobje in zmogljivost na daljših vožnjah. Vsi šivi so popolnoma ploski, da se poveča udobje na koži.OprijemalaDeset centimetrov širok oprijem na nogah s silikonskim potiskom na notranji strani zagotavlja, da hlače med vožnjo ostanejo trdno in udobno na mestu.NaramniceBrezšivni elastični naramnice zagotavljajo veliko udobja, mrežica na zgornjem delu telesa pa povečuje zračnost.VarnostOdsevni detajli na naprsnikih, vključno z logotipom POC okoli nog, pomagajo izboljšati vašo vidljivost, zlasti pri šibki svetlobi.
POC Essential Road VPDs Bib Shorts
POC Essential Road VPDs Bib Shorts
132,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka