STX Jadro za paddleboard Power HD Dacron 5,5 m2 Modra

STX Jadro za paddleboard Power HD Dacron 5,5 m2 Modra

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Polne ploščadi Dacron z oknom iz vinila, narejene za trajanje. Materiali za jadra Dacron so dolgotrajni in trpežni, saj združuj... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek STX Jadro za paddleboard Power HD Dacron 5,5 m2 Modra. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
SUP oprema
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02683C54
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Polne ploščadi Dacron z oknom iz vinila, narejene za trajanje. Materiali za jadra Dacron so dolgotrajni in trpežni, saj združujejo dvodelni epoksidni drog in ročico easymount. Vse velikosti jader imajo fiksno barvo, kar je v pomoč v šolah. Vsa jadra imajo tri letve. Celotna ploščad vključuje adapter, vrv in popravilo, pakirana v težko prilagojeno torbo, za enostavno potovanje in shranjevanje. Velikosti 5.0, 5.5 in 6.0 imajo polno velikost SDM epoksi jambora in vario nosilcev, izdelane tako, da prenesejo največji surf.
STX Jadro za paddleboard Power HD Dacron 5,5 m2 Modra
STX Jadro za paddleboard Power HD Dacron 5,5 m2 Modra
704,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka