Fjällräven Abisko Hike 35 Navy S/M

Fjällräven Abisko Hike 35 Navy S/M

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Abisko Hike 35 je vsestranski nahrbtnik, popoln za pohode od kabine do kabine in lahek treking. Ta nahrbtnik je izdelan iz 100 ... Preberi cel opis
186,00 € -2 %
183,00 €
-2 %186,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Fjällräven Abisko Hike 35 Navy S/M. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025FB0A2
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Abisko Hike 35 je vsestranski nahrbtnik, popoln za pohode od kabine do kabine in lahek treking. Ta nahrbtnik je izdelan iz 100 % recikliranega najlona in ima nastavljiv sistem hrbtne dolžine z zračno mrežico na zadnji strani, naramnicami in pasom za boke. Ima zgornji glavni predal s sprednjo zadrgo, zgornji pokrov z bungy vrvico pa ima dva žepa z zadrgo. V glavnem predalu sta dva žepa na rokavih in notranji žep z zadrgo, ki je enostavno dostopen s sprednje odprtine in na vrhu. Dva prevelika stranska žepa sta odlična za nošenje steklenic, na podpornem bočnem pasu pa sta tudi dva žepa. Nastavek na sprednji strani nahrbtnika za pohodno palico ali cepin. Združljivost s hidracijskim sistemom. Priložena dežna prevleka. Lastnosti Vse tkanine – glavna tkanina, ojačitev in podloga – so izdelane iz 100 % recikliranega najlona. Sistem nastavljive dolžine hrbta z zračno mrežico na hrbtu, naramnicami in bočnim pasom. Glavni predal z zgornjim delom, z dvema žepoma na rokavih in notranjim žepom z zadrgo. Zgornji pokrov z bungy vrvico in dvema žepoma na zadrgo. Nastavek na sprednji strani za pohodno palico ali cepin. Specifikacije Material: 100 % poliamid 210D Ripstop Podloga: 100 % poliamid Število žepov: 9 Žepi: Notranji mrežasti žepi, Notranji žepi, Notranji predal, Mrežasti žepi, Odprti stranski žepi, Zunanji mrežasti žepi, Notranji žepi z zadrgo, Zunanji žepi z zadrgo) Nosilni sistem: nastavljiv, aluminijast okvir, oblazinjena zadnja plošča Prsni pas: Da Snemljiv prsni pas: št Pas za boke: Da Snemljiv bočni pas: št Zgornji pokrov: Snemljiv zgornji pokrov Zgornja odprtina: Da Odpiranje spredaj: Da Spodnja odprtina: št Snowlock: Da Lastnosti opreme: Držalo za cepin ali pohodne palice, Držalo za pohodne palice, Stranski kompresijski trakovi Združljivost hidracijskega sistema: Da Priložena dežna prevleka: Da Priložena sedežna podloga: št Nastavljiva dolžina hrbta: Da Etui za prenosni računalnik: št Okoljske informacije: impregnacija brez fluoroogljika, reciklirano Skrb Ne umivajte se. Ne kemično čistiti. Ne uporabljajte belila. Ne sušite. Ne likajte. Mehka krtača in mlačna voda.
Fjällräven Abisko Hike 35 Navy S/M
Fjällräven Abisko Hike 35 Navy S/M
183,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka