Thule Landmark 40l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Raziskujte svet s pohodniškim nahrbtnikom običajne velikosti, ki je zasnovan v ženski izvedbi.V predal SafeZone lahko shranite telefon, sončna očala, kable in manjše drag... Preberi cel opis
179,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:42.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek Thule Landmark 40l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Masa (kg)
1.44 kg
Prostornina (l)
40 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024E9722
Prijavi napako
Raziskujte svet s pohodniškim nahrbtnikom običajne velikosti, ki je zasnovan v ženski izvedbi.V predal SafeZone lahko shranite telefon, sončna očala, kable in manjše dragocenosti.V predal CashStash, ki je skrit pod predalom SafeZone, lahko shranite denar in potni list ter ju zaščitite pred žeparji.Oblikovane naramnice in pas se lahko skrijejo, ko jih ne uporabljate, in tako preprečijo obrabo.Inovativno zapiranje LoopLock preprečuje krajo, saj je drsnik zadrge pritrjen na nahrbtnik. Dvojne drsnike zadrge je mogoče tudi zakleniti (ključavnice TSA s številčno kodo so naprodajposebej).V posebnem predelu lahko varno shranite do 15-palčni prenosni računalnik ali MacBook in 12,9-palčno tablico.Osebne stvari lahko varno shranite in organizirate z notranjimi vrvicami in mrežastimi žepi.Stranski žep z zadrgo omogoča varno shranjevanje plastenk z vodo in drugih manjših predmetov.Nahrbtnik je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve za ročno prtljago večine letalskih družb (pred potovanjem se vedno posvetujte z letalsko družbo glede zahtev za ročno prtljago).Zunanje pritrdilne točke omogočajo enostavno pritrditev karabinov in drugih predmetov na nahrbtnik.Druge varnostne funkcije za potovanje vključujejo piščalko, ki je vgrajena v prsni pas.Barva : modra - majolikaMaterial : 420D Dobby poliester, 600D poliesterZunanje mere: 25 x 33 x 55 cmProstornina: 40 lTeža: 1 ,44 kg
Thule Landmark 40l
Thule Landmark 40l
179,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka